Vacature: Operator

  • Salaris Tussen € 2050,- en € 2400,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats TER APEL
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Gezocht een operator voor de farmaceutische industrie! Ben jij degene die wij zoeken? Heb jij affiniteit met farmaceutische producten en techniek dan zijn we inderdaad op zoek naar jou!

Je gaat je als operator bezig houden met het instellen en bedienen van productielijnen, procesapparatuur en leidingsystemen. Je bent mede verantwoordelijk voor het draaiende houden van de volledige productie. Tevens help je met het verpakken van het eindproduct in de juiste verpakking, labelen en verzegelen. Je bewaakt de processen en beoordeelt de resultaten. Je signaleert afwijkingen in de procesuitvoering en zorgt ervoor dat e.e.a. wordt bij geregeld volgens de voorschriften.  Overige werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn het schoonmaken en het controleren van de eigen productielijn op orde en netheid en de kalibratie van de productie apparatuur. In deze functie is het belangrijk dat je kunt omgaan met details en beschikt over discipline en de nodige expertise hebt. Je bent oplossingsgericht en betrouwbaar.

Functie-eisen

  • minimaal opleiding LBO+/MBO niveau
  • kennis van de GMP richtlijnen is een pré
  • zelfstandig kunnen werken
  • energiek

Over het bedrijf

Al meer dan 40 jaar werkt onze opdrachtgever aan het verbeteren van de gezondheid van mens en dier door het leveren van hoogwaardige actieve farmaceutische ingrediënten. API's die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klant, maar ook voldoen aan strenge gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Het is een toonaangevend bedrijf zijn op het gebied van API's met een diversiteit aan synergetische complementaire activiteiten en met zowel voorwaartse als achterwaartse integratie.

Wat wij bieden

Je start met een uitzendcontract met uitzicht op een vast dienstverband; Een bruto maandsalaris tussen de € 2050,- en € 2400,- euro exclusief ploegentoeslag, afhankelijk van opleiding en ervaring; Persoonlijke aandacht en goede begeleiding; Mogelijkheden om bij te scholen, bijvoorbeeld voor het halen van Vapro A of Vapro B; Een fulltime baan in dagdienst binnen een organisatie waar een typische Groningse familiesfeer hangt met korte lijntjes.

Ben jij geïnteresseerd in de vacature "operator"? Pak dan nu je kans en solliciteer op deze veelzijdige baan met een goed toekomstperspectief. Ontvang je liever eerst nog wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met de medewerkers van Abiant Stadskanaal. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via