Vacature: Hovenier omgeving Bedum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als hovenier zorg jij ervoor dat tuinen worden aangelegd en worden onderhouden. Jij hebt plantenkennis en aan inzet en motivatie geen gebrek. Met jouw ervaring zorg je ervoor dat iedere tuin weer opfleurt! Kijk snel verder naar deze vacature. 

Als allround hovenier ga je samen of in een team op pad om tuinen aan te leggen en te onderhouden bij particulieren. Jij bent in staat om iedere tuin weer op te fleuren en netjes achter te laten. Er wordt van jou verwacht dat je tuinen aan kunt leggen vanaf een tekening. Hierbij kun je denken aan het grondwerk, beplanting en onderhoud. Ook het aanleggen van luxe sierbestrating en het plaatsen van onder andere houten vlonders behoren tot jouw werkzaamheden. 

Er zijn meerdere hoveniersbedrijven in de buurt van Bedum op zoek naar allround hoveniers. Onze opdrachtgevers zijn kwaliteitsbedrijven met een informele werksfeer. Wij zijn op zoek naar hoveniers die voor langere tijd aan de slag willen als allround hovenier. De vacature betreft een fulltime functie

Functie-eisen

  • Communicatief vaardig
  • Mbo-hoveniersopleiding niveau 3 of 4 en/of kennis kennis en ervaring met het aanleggen/onderhouden van tuinen bij particulieren
  • Flexibele werkhouding

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn vooral middelgrote hoveniersbedrijven in de omgeving van Bedum. Deze hoveniersbedrijven richten zich vooral op de aanleg, beplanting en onderhoud van particuliere tuinen. De klanten van deze hoveniersbedrijven zitten met name in een straal van 20 kilometer rondom Bedum.

Wat wij bieden

Als zelfstandig hovenier ligt jouw salaris tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur.  Het salaris wordt vastgesteld aan de hand van de cao hoveniersbedrijf en is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. De functie voor allround hovenier betreft een fulltime functie voor een langere periode. 

Wil jij als allround hovenier aan het werk in de omgeving van Bedum? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan vooral contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt solliciteren tot en met 28 augustus.

Deel deze vacature via