Vacature: Chauffeur grondzuiger

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar iemand die het prachtig vind om met de voeten in de klei te staan. Je weet wat hard werken is en vind het geen probleem om ook nog eens een zuigauto te bedienen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag in contact met jou.

Je gaat samen met je collega op pad met een grondzuigauto die speciaal ontwikkeld is om grond te zuigen en zo de risico's van het graven te verminderen. Doordat je op verschillende plaatsen door heel Nederland werkzaam bent vind jij het geen probleem om ook wat langere afstanden te rijden of om eens een overnachting te moeten doen. Door afspraken na te komen, nauwkeurig en veilig te werken, een professionele werkhouding te hebben en je 200% in te zetten zorg jij dat elke klus geklaard wordt!

Functie-eisen

  • VCA certificaat
  • Rijbewijs C
  • minimaal 2 jaar ervaring in de GWW

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van grondverzet. Daarnaast zijn zij te vinden op het water met maaiboten en verplaatsen ze grond met tractoren. Op moeilijk bereikbare plekken verplaatsen zij grond met zandblaasauto's en zandzuigauto's  Ze werken met rioleringen alsmede ook met kabels en leidingen. Ze zijn gek op innoveren en daarom bedenken ze ook nieuwe machines zoals de safety clamp en de IPS zaag waar bijvoorbeeld grote gasbuizen mee gezaagd worden. Kortom, ze zijn er voor elke klus. Ze hebben jarenlange ervaring en hebben een schat aan kennis opgebouwd. Ze graven, zagen, maaien, zuigen, blazen en nog veel meer op het gebied van grondverzet en alles daaromheen.

Wat wij bieden

Je komt terecht in een super gemotiveerd team van mensen die lol hebben in hun werk. Ze zeggen waar het op staat en winden er geen doekjes om. Als het werk gedaan is, drinken ze aan het einde van de week een biertje. Ze staan voor elkaar klaar en dat verwachten ze ook van jou! Het salaris voor deze functie ligt tussen de €12,- en €14,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw ervaring.

Ben jij de chauffeur grondzuigauto die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk! Reageren kan tot en met 25 oktober. Heb je vragen of wil je meer informatie? neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via