Vacature: Machinaal houtbewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij "uit het juiste hout gesneden" en op zoek naar een nieuwe of andere uitdaging? Dan is de functie van machinaal houtbewerker misschien wel de functie waar jij naar op zoek bent.

Samen met een groeiend team van gemotiveerde collega's ben je als machinaal houtbewerker verantwoordelijk voor het draaiende houden van het CNC-gestuurde bewerkingscentrum: laden, lossen, zagen en schaven van het hout. Daarnaast zorg je ervoor dat alle benodigde glaslatten en sluitlatten gereed liggen voor je collega's. Waar nodig ondersteun je bij de opsluitbank of in de voormontage.

Wanneer je niet alle kennis hebt op het gebied van machinale houtwerking zal je hierop worden in gewerkt zodat je straks een echte vakkracht bent.

Functie-eisen

  • ervaring als machinaal houtwerker (bij voorkeur)
  • affiniteit met hout 
  • flexibel inzetbaar
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • verantwoordelijkheidsgevoel

Daarnaast is onze opdrachtgever vooral op zoek naar iemand die goed in het gezellige team van zeven vakmensen past.

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever is een enthousiast team van echte vakmensen werkzaam. Samen staan ze voor kwaliteit, maatwerk en heldere afspraken met de klant. Bij onze opdrachtgever werken ze steeds aan het verbeteren van hun producten en werkprocessen. Ze leveren maatwerk kozijnen, ramen en deuren. Ze werken met de beste kwaliteit hout, zodat er een top product afgeleverd kan worden die jarenlang onderhoudsvrij is.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie van 37,5 uur in de week waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd rechtstreeks bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. De cao Timmerindustrie is bij onze opdrachtgever van toepassing en jouw salaris wordt vastgesteld aan de hand van jouw leeftijd en ervaring. Denk daarbij aan een loon tussen € 11,- en € 14,- bruto per uur. Afhankelijk van de afstand woon-werk ontvang je een reiskostenvergoeding per dag. Daarnaast ontvang je bij aanvang van de werkzaamheden één paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket.

Ben jij de machinaal houtbewerker die we zoeken? Solliciteer dan direct. Voor vragen of meer informatie over de vacature van "machinaal houtbewerker" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via