Vacature: Lasser

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Ben jij graag samen met je collega’s verantwoordelijk voor het vervaardigen of samenstellen van halffabricaten en/of eindproducten? Dan ben jij de lasser die onze opdrachtgever in Drachten zoekt!

Als lasser ga je handmatig MIG/MAG lassen maar ook met een lasrobot. Het is jouw taak om het laswerk in goede banen te leiden. Je controleert de lasrobot verbindingen en indien nodig doe je een nabewerking. Daarnaast voer je onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden uit aan het lasapparatuur. Ter voorbereiding van de orderafhandeling voer je de administratie die er bij komt kijken correct uit. Je kunt zelfstandig werken en kunt goed functioneren op een aangeleverde weekplanning. 

Functie-eisen

  • mbo niveau
  • MIG/MAG certificaat
  • bij voorkeur ervaring met het instellen van een OTC lasrobot

Over het bedrijf


Het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat is gevestigd in de omgeving van Drachten en staat voor goede kwaliteit, snelle levering en verstand van melkveehouderij. Het bedrijf wil met hun stalinrichting koeien  een comfortabele, schone en veilige leefomgeving bieden en bijdragen aan een gezonde, prettige bedrijfsvoering van de melkveehouders.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie in de dagdienst en bij goed functioneren kun je hier voor onbepaalde tijd aan het werk. Het bruto uurloon is conform de cao Metaal en Techniek en ligt tussen de €12,- en €16,-, dit is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Deel deze vacature via