Vacature: Zelfstandig werkend kok

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een culinair specialist? Tover jij van verse producten iedere dag weer de beste gerechten te voor schijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een restaurant in Lemmer zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandig werkende kok met een gedreven en gemotiveerde instelling. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Als kok werk jij dagelijks samen met een enthousiast en dynamische team. Je werkt in het reguliere segment waarbij gerechten uit verse ingrediënten en of door leveranciers voorbewerkte producten worden samengesteld. In de keuken van het bedrijf werk jij nauw samen met de eigenaar aan kwalitatief sterke gerechten. De gerechten bestaan voornamelijk uit kleine gerechtjes die gecombineerd kunnen worden! Lekker afwisselend koken. Je werkzaamheden bestaan dus voornamelijk uit het bereiden van gerechten. Het belangrijkste in je werk is dat de gasten iedere dag weer goed gevuld en tevreden naar huis gaan. Tevreden klanten betekenen voor jouw een geslaagde dag, hier haal je jouw energie uit. Daarnaast ben je ook bereid om het keukenteam de fijne kneepjes van het vak te leren en en staan jullie elke dag paraat voor tevreden klanten. Momenteel is het restaurant geopend van 12:00-22:00. Kortom volop mogelijkheden om weer aan de slag te gaan in de horeca!

Functie-eisen

  • Creatief
  • Ervaring als kok (bij voorkeur)
  • Bereid om 's middags en/of 's avonds te werken (lunch of diner)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Lemmer. Het is een leuk en gezellig restaurant op een lekker druk plein! In de zomer zijn ze 7 dagen per week open en de klant is altijd koning. In de winter zijn ze enkel van donderdag tot en met zondag open. De eigenaren werken volop mee binnen het bedrijf en het leuke is dat het echt nog in de opstartfase zit! Er is dus van alles mogelijk binnen dit bedrijf. Je maakt deel uit van een hecht team en je komt hier op een werkplek waar je vele uurtjes kunt werken komend seizoen!

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor gemiddeld 40 uur in de week bij een leuk en gezellige horeca gelegenheid in Lemmer. Ze zijn op zoek naar een vaste kok die voor langere tijd bij het bedrijf wil blijven! Het salaris is conform de horeca cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 11,- tot € 14,- bruto per uur.

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als zelfstandig werkend kok in Lemmer? Solliciteer dan voor 3 november. Heb je nog vragen over de vacature 'Zelfstandig werkend kok'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via