Vacature: Logistiek medewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oosterzee
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als logistiek medewerker bewaar je het overzicht en zorg je dat de materialen op de jusite plek staan en op de juiste tijd binnenkomen. Je bent een belangrijke speler in het team en je krijgt volop mogelijkheden om te zelf te ontwikkelen.  Wil jij deze uitdagende logistieke functie in de omgeving van Lemmer?

Je werkzaamheden zijn super divers. Je kunt hierbij denken aan laden en lossen, montagekits klaar maken, pakketen aannemen, leveren van producten bij klanten en het vervoeren van de materialen met een heftruck. Super allround maar wel een uitdagende functie. We zijn daarom op zoek naar een ervaren logistiek medewerker die bij voorkeur op korte termijn kan beginnen. Naast de werkzaamheden in het magazijn ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve afhandelingen op de computer. Het gaat om een fulltime baan voor langere tijd. Komt jij dit gezellige team versterken in Oosterzee? 

Functie-eisen

  • BE rijbewijs (bereid te halen)
  • Heftruckcertificaat 
  • fulltime beschikbaar
  • tekening lezen

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever is de relatie met klanten erg belangrijk en hierin speelt de kennis en expertise van medewerkers een grote rol.  Daarnaast is onze opdrachtgever een hecht familiebedrijf. Je hoort ook echt bij de familie. Ze vinden het belangrijk dat je goed in het team past en je zult dan ook echt voor langere tijd aan het werk gaan binnen het  bedrijf. Je krijgt volop kansen om door te groeien en je zelf te ontwikkelen. Plezier staat voorop in het bedrijf. Daarom vergeet je regelmatig dat het je werk is! Concreet betekend dit dat iedereen met veel plezier naar zijn werk gaat en er een super fijne sfeer hangt binnen het bedrijf. Heb jij passie voor techniek? Dan zit je hier perfect op je plek.

Wat wij bieden

Wij bieden een super leuke baan binnen een gezellig team dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De werkzaamheden zijn vooronbepaalde tijd. Inschaling is conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 12,- en € 14,-. 

Ben jij dé kandidaat voor deze vacature als 'logistiek medewerker ' in Oosterzee? Neem dan voor 16 december contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. We vertellen je graag meer.

Deel deze vacature via