Vacature: Monteur overslagkranen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Lekker sleutelen, maar niet te fijnmatig werk. Spreekt dat je aan? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in de gemeente Noordenveld zijn wij op zoek naar iemand met technische kennis. Dit mag opgedaan zijn in een vorige baan, maar ook door bijvoorbeeld een hobby. Ze zijn voornamelijk op zoek naar iemand met de goede instelling: weten van aanpakken en bereid zijn om te leren.
Onze opdrachtgever koopt tweedehands overslagkranen op. Na transport worden deze kranen in de werkplaats helemaal uit elkaar gehaald, opgeknapt en weer zo goed als nieuw gemonteerd. Vervolgens worden deze kranen veelal weer aan het buitenland verkocht.
Afhankelijk van jouw ervaring start je eerst met het assisteren van de ervaren monteurs of je pakt direct al zelfstandig werkzaamheden op.
Het gaat om een fulltime functie en soms kan het voorkomen dat er overgewerkt wordt.

Functie-eisen

  • Technische kennis
  • Aanpakker
  • Fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al meer dan 50 jaar gevestigd in de gemeente Noordenveld en is een typisch familiebedrijf met ongeveer 10 medewerkers. Ze zijn gespecialiseerd in de import, export en reparatie van overslagmateriaal gericht op bedrijven in de schroot en recycling. Collegialiteit is erg belangrijk en het team wordt gekenmerkt als harde, nuchtere werkers.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke fulltime technische functie waarbij je meteen een contract bij onze opdrachtgever aangeboden krijgt. Ze hanteren een bedrijfseigenregeling en het bruto uurloon ligt tussen de € 10,- en € 16,-, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.
Na een positief kennismakingsgesprek en eventueel een proef dag, krijg je meteen rechtstreeks een contract bij onze opdrachtgever. 

Zie jij de baan monteur overslagkranen wel zitten? Solliciteer dan uiterlijk 24 Januari! Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature 'monteur overslagkranen'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via