Vacature: Schoonmaker woningstichting

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zorg jij er met plezier voor dat huizen weer helemaal schoon zijn? En wil jij aan de slag op verschillende locaties in Friesland? Dan is deze baan iets voor jou!

Wat ga je doen?
In deze functie ga je huurhuizen schoonmaken. Je zorgt ervoor dat het huis weer keurig op orde en schoon is voor de nieuwe bewoners. Het hele huis moet weer glimmen. Je werkzaamheden zijn dus uiteenlopend, onder andere: stofzuigen, stoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen lappen. Je beschikt over alle nodige middelen om het huis weer te laten glimmen! Deze baan is fysiek pittig, maar dat is voor jou geen probleem! 

Functie-eisen

  • rijbewijs B 
  • niet bang voor vieze handen
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een bedrijf met een uitgebreid takenpakket van diensten. Het bedrijf is actief door het hele land voor onder andere woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd en bij goed functioneren is een contract voor onbepaalde tijd een optie. Omdat je op diverse locaties in Friesland aan de slag gaat, kun je een auto van de zaak krijgen. Het bruto uurloon ligt tussen de € 11,- en € 14,- dit is afhankelijk van de ervaring die je mee brengt.

Ben jij de aanpakker die deze schoonmaak klussen wil klaren? Dan zijn we op zoek naar jou! We zien graag uiterlijk 1 februari jouw sollicitatie tegemoet. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer  0512 22 04 40.  

Deel deze vacature via