Vacature: Leerling isolatiemonteur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Nieuwe Pekela
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wil jij graag het vak van isoleerder leren? Een vak waarbij je met je handen werkt en afwisselende werkzaamheden uitvoert. Dat komt goed uit! Door toenemende drukte zijn wij op zoek naar leerling isolatiemonteurs in de omgeving van Stadskanaal.

Samen met je collega ga je dagelijks op pad.  Als leerling isolatiemonteur wordt je begeleid door jouw collega die al langer in het vak zit. Jullie gaan allerlei soorten isolatie werkzaamheden uitvoeren bij verschillende klanten. Dit kan het isoleren van muren en daken van een woning zijn. Maar het kan ook het isoleren van kruipruimtes onder een kantoorpand zijn.  

De ene dag ga je met een boor gaten boren in de muren. Om daarna de isolatie in de spouwmuur aan te brengen. Je werkt met name aan de buitenmuren van het huis. De dag erop ga je samen met een collega isolatieplaten aanbrengen onder een dak. Iedere dag is weer anders. Wanneer de isolatiematerialen zijn aangebracht, zorg je ervoor dat alles netjes is opgeruimd. Na jullie vertrek is de klant tevreden over het geleverde werk en erg blij met het resultaat. Dit geeft veel voldoening. Na een aantal maanden ga je zelfstandig aan de slag. Kortom; een baan met toekomst!

Functie-eisen

  • VCA certificaat
  • rijbewijs B(E)
  • geen hoogtevrees
  • niet bang zijn in kruipruimten
  • op korte termijn beschikbaar

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor komt te werken is een jong en succesvol bedrijf met een informele werksfeer. Samen met zo’n 15 collega’s ga je er dagelijks op uit om spouwmuren, kruipruimtes, kozijnen en daken te isoleren om zo een optimale energiebesparing voor de klant te realiseren

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd. Je komt te werken bij een groeiend bedrijf met gezellige hardwerkende collega's. Mocht het werk van beide kanten goed bevallen dan behoort een overname door het bedrijf tot de mogelijkheden. We hanteren de cao Afbouw. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je leeftijd. Maar zal liggen tussen de € 11,59 en € 15,57. Heb jij interesse in de vacature "leerling isolatiemonteur"? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteren kan tot 11 februari. Heb je toch nog vragen? Bel ons gerust. We zijn bereikbaar op het nummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via