Vacature: Medewerker houtskeletbouw

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oldehove
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Vind jij het prettig om op een vaste locatie te werken en daar als vakman houtskeletbouw aan de slag te gaan? Dan is de vacature "houtskeletbouwer" echt iets voor jou!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een medewerker houtskeletbouw. Je werkt als medewerker houtskeletbouw in de werkplaats in Groningen. Aan de hand van de bouwtekeningen zet jij, samen met je collega's, de prefab bouwelementen in elkaar. Jij zorgt ervoor dat dit zo nauwkeurig mogelijk wordt uitgevoerd voor het perfecte eindresultaat. Het gaat hier veelal om "niet- standaard" woningen en/of bouwprojecten. Naast de productiematige werkzaamheden kan het soms voorkomen dat je mee gaat naar de locatie gaat om daar het eindproduct te plaatsen. 

Functie-eisen

  • Opleiding en/of ervaring als medewerker houtskeletbouw (bij voorkeur)
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • In bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een energiek familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de bouw- en houtskeletbouw. Met een enthousiast team van circa 20 collega’s produceren en monteren ze houtskeletbouwelementen voor regionale opdrachtgevers. Door de platte organisatie met korte lijnen kent het bedrijf een no-nonsense cultuur.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Een contract voor (on)bepaalde tijd behoort bij wederzijds goed bevallen tot de mogelijkheden! Het bruto uurloon is conform de cao timmerindustrie en ligt tussen de € 13,39 en € 16,41 exclusief atv vergoeding. Naast je bruto uurloon ontvang je een atv-vergoeding van 8,23% Het exacte loon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die jij meebrengt. 

Ben jij de medewerker houtskeletbouw waar onze opdrachtgever naar opzoek is? Solliciteer dan uiterlijk 14 Februari. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature "medewerker houtskeletbouw"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via