Vacature: Medewerker proefvelden

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij interesse en kennis van akkerbouw? Wil je een bijdrage leveren aan de proeven die uitgevoerd worden op landbouwproducten? In de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar een medewerker proefvelden.

Er worden verschillende proeven uitgevoerd met aardappelen, (bloem)bollen en andere gewassen. Jij gaat helpen met het uitvoeren van deze proeven en helpt hierbij mee in het gehele proces rondom het onderzoeken van de gewassen. Tot jouw werkzaamheden behoort het uitmeten van proefvelden, het zaaien en poten van de gewassen, monsters nemen en het uitvoeren van de overige proeven. Ook het oogsten en beoordelen van de gewassen behoort tot jouw werkzaamheden. Bij voorkeur beschik jij over enige ervaring of kennis in de akkerbouw. Jij werkt nauwkeurig zodat de proeven op een secure wijze worden uitgevoerd. Je bent daarbij flexibel inzetbaar en kunt zelfstandig werken.

Functie-eisen

  • ervaring binnen de agrarische sector
  • in bezit van BE rijbewijs
  • in bezit van spuitlicentie (of bereid te behalen)

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de directe omgeving van Beilen. Binnen het bedrijf wordt er onderzoek gedaan naar de gezondheid van de plant en bodem ten behoeve van de akkerbouw. De proefvelden die hiervoor gebruikt worden zijn gelegen op verschillende locaties in Noordoost Nederland. Met de kennis die door verschillende onderzoeken wordt opgedaan worden de klanten geadviseerd over gezonde bodems en het tijdig herkenning van ziektes in de gewassen.

Wat wij bieden

Als medewerker proefvelden kom je te werken in een klein en gemotiveerd team waar het gehele jaar werk voor jouw is. Het uurloon ligt tussen de € 10,71 en € 14,- conform cao Open Teelten. De hoogte van dit uurloon is mede afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. 

Ben jij de enthousiaste en nieuwsgierige medewerker proefvelden die wij zoeken? Solliciteer dan voor 20 mei op deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature medewerker proefvelden? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via