Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoHavo

Over de functie

Heb jij een agrarische achtergrond en heb je kennis van koeien? Ben je daarnaast op zoek naar een allround functie als medewerker melkveehouderij? In de directe omgeving van Emmen zijn wij op zoek naar een medewerker melkveehouderij.

Als medewerker melkveehouderij ga je verschillende werkzaamheden uitvoeren op de boerderij. Tot jouw werkzaamheden behoort het uitmesten van de stallen, het voeren van de koeien en kalveren en het melken van de koeien. Ook voer jij werkzaamheden uit op de trekker zoals het voer klaarzetten en grasmaaien. Ook hand- en spandiensten zoals opruimen en vegen hoort bij het werk op de boerderij. Wij zijn op zoek naar een kandidaat met kennis en affiniteit met koeien en de agrarische sector. Ervaring in het werk is een pre maar geen vereiste. 

Functie-eisen

  • in bezit van eigen vervoer (bij voorkeur)
  • aantoonbare agrarische achtergrond

Over het bedrijf

De boerderij waar jij komt te werken is een middelgroot melkveebedrijf met ongeveer 100 koeien. Het bedrijf is gelegen in de directe omgeving van Emmen. Je komt te werken in een klein team en voert gezamenlijk alle voorkomende werkzaamheden op en rondom het erf uit. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek voor 20 uur per week op een melkveebedrijf nabij Emmen. Je ontvangt een uurloon tussen de € 10,75 en € 14,- per uur. De hoogte van dit uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. 

Word jij enthousiast van de werkzaamheden op de boerderij en wil jij graag in aanmerking komen voor deze leuke vacature medewerker melkveehouderij? Reageer dan zo spoedig mogelijk maar uiterlijk voor 21 mei op deze vacature. Wil je graag wat meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via