Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker en werk jij het liefst de hele dag in de buitenlucht? Vind jij het daarnaast geen probleem om elke dag of week op een andere locatie aan de slag te gaan? Ga dan aan de slag als grondwerker. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

Als grondwerker werk jij veel samen met de kraanmachinist, je zorgt ervoor dat het graven en dichten van sleuven goed verloopt. Jij voert de nodige handmatige graaf-en grondwerkzaamheden uit zoals straatwerk, het aanleggen van rioleringen en of het leggen van kabels en leidingen. Als grondwerker heb je een afwisselende functie. Het is belangrijk dat jij zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. 

Functie-eisen

  • Fulltime beschikbaar
  • Je kunt fysiek zwaar werk verrichten

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk met collega's die gekwalificeerd zijn voor hun werk. Een ploeg waarin veel ervaring aanwezig is. Bij onze opdrachtgever hebben ze een mooi machinepark dat voorzien is van de nieuwste technieken. Het werkgebied is voornamelijk in Friesland, Groningen en Drenthe.

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime functie voor langere tijd. Bij wederzijds goed bevallen is er de mogelijkheid voor een vast contract. Het bruto uurloon ligt tussen de € 11,- en € 16,- , afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt . Als grondwerker is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA certificaat. Indien je deze niet hebt dan kun je dit certificaat via Abiant behalen. Daarnaast ontvang je van Abiant werkkleding en schoenen. 

Ben jij de grondwerker die wij zoeken? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen over de vacature Grondwerker? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.  Solliciteren kan tot en met 12 juni. 

Deel deze vacature via