Vacature: Allround medewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Werk je graag in de buitenlucht? Wil jij er aan bijdragen dat Assen en omgeving er netjes bij ligt? In Assen zijn wij op zoek naar een allround onderhoudsmedewerker.

Je gaat aan de slag als allround medewerker in en rondom Assen. Als allround medewerker ga je diverse werkzaamheden uitvoeren zoals onderhoudswerk voor de woningstichting. Je voert deze onderhoudswerkzaamheden uit in het groen. Gaat de bermen en perken maaien en verricht onderhoud aan de riolering.

Je werkt altijd samen met een ervaren collega. Ervaring voor jou is daarom niet van belang, jouw collega leert jou de fijne kneepjes van het vak. Jouw werktijden zijn van 7.30 en 17.00 uur.

Functie-eisen

  • In het bezit van vca
  • Fulltime beschikbaar
  • aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een opdrachtgever dat zo’n 30 jaar bestaat. Ze richten zich op grondwerk, riolering, bestrating en onderhoudswerkzaamheden in Assen en omgeving. Ook kun je er terecht voor het huren van bijvoorbeeld rijplaten, graafmachines en pompen.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie tot minimaal het einde van het jaar. Bij goed bevallen is de kans reëel dat je voor nog langere periode wordt ingezet. Je ontvangt een salaris tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Beschik jij over die aanpakkersmentaliteit en word je enthousiast van de vacature allround onderhoudsmedewerker? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature en ga gelijk aan de slag. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature allround onderhoudsmedewerker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via