Vacature: Chef magazijn

  • Salaris Tussen € 2383,- en € 2680,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboHavoVwoMbo

Over de functie

Als Chef van het magazijn ben jij verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande goederen. Jij houd het overzicht en zorgt ervoor dat jouw collega`s de juiste zaken meekrijgen voor de volgende dag. Heb jij leidinggevende skills en behoudt jij graag het overzicht? Dan is dit de ideale baan voor jou! 

Geen dag is hetzelfde en dat maakt je werk erg afwisselend. Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren onder andere het beheer van meerdere magazijnen, het contact met klanten en leveranciers die op locatie komen en jij zorgt voor de juiste pakket behandeling, sticker codering en administratie. Je werkt samen met de afdeling planning om het reilen en zeilen in het magazijn zo goed mogelijk te laten verlopen en daarnaast ben je ook niet bang voor de veegmachine om alles 'spik en span' in orde te houden. Wij vragen een persoon die al kennis heeft van magazijnindelingen en ook de reachheftruck en pompwagen kan bedienen.

Functie-eisen

  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Een diploma in de richting logistiek / warehouse, minimaal mbo niveau 3.
  • Ervaring binnen de logistieke sector en/of magazijnbeheer.
  • Een heftruckcertificaat en rijbewijs B.
  • Een VOG (bij aanstelling) en is in het bezit is van VCA basis diploma of bereid deze te halen.
  • Beschikbaar tussen 9.00 en 18.00. 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever bestaat uit verhuisteams met betrokken, geschoolde en vakkundige medewerkers. Onze opdrachtgever is een Erkend verhuisbedrijf met een lange historie binnen de verhuisbranche. Het familiaire karakter en de klantgerichte houding hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming is uitgegroeid tot een vakbekwaam en gedegen bedrijf. Niet alleen de eigenaren maar juist ook de medewerkers werken dagelijks hard aan dit resultaat. Hier zal jij goed begeleid worden door ervaren medewerkers. Sinds een halfjaar hebben zij een extra groot 'warehouse' geopend.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke baan voor een langere periode bij een familiebedrijf. Jij bent de baas van het magazijn! Zie het als je eigen magazijn waarbij alles op de juiste plek staat en waarbij jij weet wat er speelt. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen de € 2.383,27 en € 2.680,85 bruto per maand zijn.  

Is dit jouw baan? Reageer dan voor 17 juni 2022 met jouw cv en motivatie. Heb je vragen en wil je meer weten over de functie? Bel dan gerust met ons uitzendbureau in Groningen op telefoonnummer 050 549 28 40.

Deel deze vacature via