Vacature: Groenvoorziener

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Heb jij altijd al in de buitenlucht willen werken? Dan is dit je kans! Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zijn we op zoek naar een gemotiveerde groenvoorziener. Met je groene vingers ben je de perfecte toevoeging aan het team. Dus wil jij graag aan de slag als groenvoorziener in Heerenveen? Reageer dan snel!

Als groenvoorziener kun je op verschillende werkzaamheden worden ingezet. Het werken in het groen is namelijk super afwisselend. Als groenvoorziener kun je bijvoorbeeld ingezet worden voor het onderhoud van het groen in woonwijken, tuinen onderhouden bij particulieren maar ook dikwijls bij bedrijven!  Door jouw schoffel,- en snoei en maaiwerk ligt alles er weer keurig bij. Wanneer je geen ervaring hebt zal je in het begin voornamelijk aan de slag gaan in het onderhoud, maar bij gebleken geschiktheid kun je volop doorgroeien binnen het bedrijf! Onze opdrachtgever staat ook open voor vakantiekrachten dus wil jij samen met een vriend of vriendin aan het werk? We horen het graag!

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • rijbewijs B (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler in de markt. Er werken momenteel bijna 25 medewerkers bij het bedrijf die elke dag met veel plezier aan de slag gaan. Ze vinden het belangrijk om nieuwe medewerkers op te leiden en hun kennis en ervaring te delen met iedereen die het graag wil leren. Echte vakkrachten die van aanpakken weten! Maak jij het team compleet?

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek in de buitenlucht als groenvoorziener. Over het algemeen word je fulltime ingezet tijdens het groen seizoen, maar tot september is ook één van de mogelijkheden. Het salaris dat je ontvangt is afhankelijk van je werkzaamheden, ervaring en leeftijd. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 13,- per uur.

Ben je naar aanleiding van deze vacature nieuwgierig geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 4 juli. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Groenvoorziener' neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure via 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via