Vacature: Bijbaan schoonmaker kinderopvang

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 2 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij graag zelfstandig aan de slag gaan als schoonmaker? Lees dan snel verder! Voor een kinderopvang in Joure zijn we op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker. Je zult op vrijdagavond aan de slag gaan. Dus ben jij de gemotiveerde schoonmaker die zo snel mogelijk wil starten? Reageer dan snel!

Als schoonmaker ben je een belangrijke medewerker van het kinderdagverblijf. Jij zorgt er immers voor dat alles weer schoon en netjes wordt! Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het afnemen van tafels, stoffen, stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van de lokalen en het schoonmaken van de toiletten. Hoe de werkzaamheden er precies uitzien zal de opdrachtgever uitvoerig met je door spreken zodat je goed voorbereid te werk gaat! Je werkt elke vrijdagavond ongeveer 1 uur en 3 kwartier. Wanneer gewenst is het mogelijk om de werkzaamheden op zaterdag op te pakken. De tijden zijn flexibel in te delen. Je werkt in opdracht van een klein schoonmaakbedrijf waar je met veel enthousiasme wordt ontvangen. Het is mooi mee genomen als je al ervaring hebt in de schoonmaak maar dit is geen noodzaak. Bij goed bevallen is het mogelijk om eventueel meerdere schoonmaak projecten op te pakken deze zomer.

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Joure
  • beschikbaar op vrijdagavond of zaterdag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleine onderneming uit de regio Joure. Persoonlijk contact staat voorop en er heerst een fijne onbevangen sfeer.  Het team bestaat uit ongeveer 10 mensen en stuk voor stuk werken ze met veel plezier en motivatie voor onze opdrachtgever. Werkplezier staat voor op daarnaast doen ze er alles aan om elke klant tevreden maken! Ondanks dat je altijd zelfstandig aan de gang bent in het kantoor maak je echt deel uit aan van het team.  Je zult je gelijk welkom voelen binnen het team.

Wat wij bieden

We bieden jou een parttime (bij) baan op de vrijdag of zaterdag. De baan is prima te combineren met school of een andere baan! Het betreft een dienstverband voor langere periode . Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn wanneer je 21 jaar of ouder bent.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Joure? Solliciteer dan voor 3 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Bijbaan schoonmaker kinderopvang'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via