Vacature: Schoonmaker kantoorpanden Groningen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Ten Boer
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

Dankzij jouw werk kunnen vele medewerkers dagelijks in een netjes een schoon kantoorpand hun werk doen! Jij bent namelijk die bevlogen flexibele schoonmaker die kantoorpanden in de regio Groningen netjes achterlaat.  Lees hier welke diensten jij kunt gaan invullen!

Voor een schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Groningen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Als schoonmaker maak je verschillende (kantoor)panden in de omgeving van Groningen schoon.  Als schoonmaker bestaan jouw werkzaamheden uit stofzuigen, het schoonmaken van bureaus en het reinigen van sanitair. Snelheid, maar ook zeker kwaliteit, spelen hierbij een belangrijke rol. Samen met een collega ga je op pad en laten jullie de verschillende panden spik en span achter.

Functie-eisen

  • woonachtig in omgeving Groningen
  • eigen vervoersmogelijkheden
  • minimaal twee doordeweekse avonden per week beschikbaar
    • 's avonds vanaf 17.00 uur tot circa 20.00 / 20:30 uur

Over het bedrijf

Het schoonmaakbedrijf waarvoor je gaat werken, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Communicatie gaat altijd snel en duidelijk, je weet daarom altijd waar je aan toe bent. Je gaat écht deel uitmaken van het schoonmaakteam en je zult je hier zeker op je plek gaan voelen!

Wat wij bieden

Voor deze functie als schoonmaker is het belangrijk dat je minimaal twee avonden per week beschikbaar bent vanaf circa 17:00 tot 20:00 uur. Jouw salaris in deze functie ligt tussen de € 11,- en € 12,50 bruto per uur en wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd. Deze salarisrange is conform de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Ben jij dé kandidaat voor deze vacature als schoonmaker? Solliciteer dan voor 11 juli. Voor vragen over deze vacature of meer informatie over de vacature 'schoonmaker kantoorpanden Groningen' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via