Vacature: Groenvoorziener verdeelstations

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Standplaats Burgum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Jij hebt groene vingers en vind het heerlijk om veel onderweg te zijn. Op verschillende locaties voer je groen onderhoud uit en vervolgens rijd je weer door naar je volgende werkplek. Spreekt dit jou wel aan? Ga dan aan de slag als groenvoorziener bij onze opdrachtgever in de omgeving van Burgum!

Als groenvoorziener ben jij zelfstandig op pad met een auto van de opdrachtgever. Met behulp van navigatie en je tablet rijd jij naar verschillende verdeelstations waar jij groen onderhoud gaat uitvoeren. Het onderhoud wat je gaat uitvoeren is bijvoorbeeld snoeien, bosmaaien en onkruid weghalen. Ook controleer je bij de locatie of alles in orde is. Als bijvoorbeeld het dakgoot lek is of de bestrating kapot, dan maak je daar melding van via de tablet. Jouw collega's zorgen er dan voor dat dit weer opgelost word. Je werkgebied is breed, je gaat namelijk aan de slag de provincies Friesland, Noord Holland en Flevoland. Wellicht een mooie mogelijkheid om een start in het groen te maken.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • bosmaaier certificaat (of bereid om deze op korte termijn te halen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf uit de omgeving van Bergum. Het bedrijf heeft een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van aanleg en onderhoud van tuinen, terreinen en groenvoorzieningen.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor de periode tot ongeveer oktober. Bij goed bevallen is er de mogelijkheid tot een contract voor het jaar rond. Jouw salaris zal conform het cao Hoveniersbedrijf tussen de €11,77 en €13,00 bruto per uur. 

Ben jij de rijdende groenvoorziener die wij zoeken? Dan komen we graag met je in contact! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220 440. Graag ontvangen we uiterlijk 12 juli jouw sollicitatie. 

Deel deze vacature via