Vacature: Calculator / Werkvoorbereider

  • Salaris Tussen € 17,- en € 23,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zie jij het helemaal zitten om het stokje over te nemen van een oudgediende van onze opdrachtgever? Dan is dit je kans! Vanwege het aankomende pensioen van de calculator/werkvoorbereider van onze opdrachtgever zoeken we iemand die zichzelf verder wil ontwikkelen en op zoek is naar een baan met toekomstmogelijkheden! Het grote voordeel is dat je gelijk op contract gaat bij onze opdrachtgever in Joure.

Ben jij een gedreven persoonlijkheid en op zoek naar een baan vol uitdaging? Dan is de baan als calculator/werkvoorbereider de perfecte match voor jou. Voor onze opdrachtgever in Joure zoeken we een ervaren medewerker of iemand die het vak wil leren. De vacature is ontstaan door het vertrek van een medewerker i.v.m. het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Er is dus nog ruimte genoeg om het te leren en om zijn kennis aan jou over te dragen. Werkzaamheden waar je aan kan denken zijn: opstellen calculaties, verwerken van offertes, werkvoorbereiding, signaleren afwijkingen, het contact met klanten en daarnaast ben je ook een aanspreekpunt voor de fabriek. Jij bent immers de gene die snel schakelt tussen de klant en de uitvoering van het werk. Je komt te werken met de volgende programma's : Matrix, Matrix CNC en AutoCad. Bij voorkeur ga je fulltime aan de slag maar 32 uur is bespreekbaar.

Functie-eisen

  • tekening lezen
  • AutoCad
  • Matric
  • passie voor hout
  • MBO 4 opleiding (of bereid te volgen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hecht familiebedrijf uit Joure. Ze maken unieke producten en staan voor kwaliteit. Er zijn ongeveer 15 medewerkers werkzaam binnen het bedrijf. Het team is super enthousiast en omdat jij er bij komt maak je hun werk een stuk gemakkelijker! Een win win situatie dus. Het bedrijf is op vrijdagmiddag dicht, dus je hebt ook al mooi vroeg weekend op vrijdag! Je gaat je hier zeker thuis voelen dat is 1 ding wat zeker is.

Wat wij bieden

Wie bieden een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag. Momenteel werken ze van maandag tot en met donderdag van 07:00 t/m 16:00 en vrijdag van 07:00 t/m 12:00. Het salaris is conform de CAO timmerindustrie dat passend is bij jouw ervaring en opleiding. Dit zal tussen de € 17,- en € 23,- bruto per uur zijn.

Abiant verzorgt de werving en selectie voor de functie van Calculator/Werkvoorbereider, je kom rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Een vast dienstverband ligt voor het grijpen! Grijp jij deze kans met beide handen aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie inclusief motivatiebrief.

Wordt jij enthousiast van de functie Calculator/Werkvoorbereider? Solliciteer dan voor 19 augustus en wie weet sta jij binnenkort al wel in de fabriek! Mocht je nog vragen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via