Vacature: Terminal medewerker Meppel

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als terminalmedewerker ben je de schakel tussen het water- en wegtransport. Zorg jij er voor dat niks tussen wal en schip raakt? Ga dan aan het werk bij onze opdrachtgever in Meppel. 

Wegens uitbreiding van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een terminalmedewerker. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de op- en overslag van containers. De containers op het binnenvaartschip moeten overgezet worden op de vrachtwagen en anders om. Het laden en lossen van de containers doe je met behulp van een brugkraan en reachstacker, dit wissel je af met een collega. De werkzaamheden voer je zorgvuldig volgens de procedures uit. Ook komen er wat administratieve taken om de hoek kijken met betrekking tot aan- en afvoer van de containers. Heb jij verder twee rechterhanden? Dan kun je tussen de werkzaamheden door klein onderhoud uitvoeren aan de machines. Je werk zowel zelfstandig als in teamverband.  

Functie-eisen

  • MBO-diploma (bij voorkeur in een logistieke richting)
  • Bij voorkeur enige technische kennis voor het kunnen oplossen van eenvoudige storingen en uitvoeren van klein onderhoud.

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een specialistisch op- en overslag bedrijf met meerdere vestigingen in Noord-Nederland. Je werkt in een klein en hecht team en is er ruimte voor doorgroeimogelijkheden. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie. Je komt te werken in 2 diensten. De ene week werk je van 6:00 tot 14:30 uur, de andere werk van 10:30 tot 19:00 uur. Jouw bruto uurloon is conform de cao Beroepsgoederenvervoer en ligt tussen de €12,18 en €15,41. Het exacte loon is afhankelijk van de kennis en ervaring die je mee brengt. Daarnaast heb je recht op een reiskostenvergoeding. 

Ben jij de terminalmedewerker die onze opdrachtgever zoekt? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 18 augustus. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via