Vacature: Productiemedewerker betonindustrie

  • Salaris €11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Niet zomaar productiewerk, maar productiewerk in de betonindustrie! Dat is wat jou aanspreekt, omdat jij klaar bent om jouw steentje bij te dragen aan een team van hardwerkende collega's. Dus ga via Abiant aan het werk als productiemedewerker betonindustrie.

Belangrijk is dat jij weet van aanpakken en fysiek zwaar werk kan uitvoeren. Als productiemedewerker betonindustrie ga je namelijk meehelpen in de productie van prefab betonelementen.  De werkzaamheden worden in een productielijn uitgevoerd om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als productiemedewerker betonindustrie bouw je mallen op waarin de betonelementen worden gevormd. Je helpt daarbij bij het plaatsen van betonijzers en steenstrips en aan het einde van het proces zorg jij ervoor dat het gestorte beton netjes is afgewerkt.

Het betreft een fulltime functie met afwisselende taken waardoor geen dag het zelfde is! De werktijden liggen tussen 07:00 en 18:00 uur

Functie-eisen

Wij zoeken voor deze functie een aanpakker die al ervaring heeft in de beton(-industrie).Daarnaast gelden onderstaande functie-eisen

  • fysiek in staat om veel te staan en tillen
  • een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • samenwerken in een team
  • flexibele instelling
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving Hoogkerk is producent van betonnen bouwelementen voor tal van toepassingen. Dankzij de enorme kennis en ervaring, in combinatie met innovatief werken en denken met een grote mate van efficiëntie, is onze opdrachtgever een toonaangevende partner voor architecten en aannemers in binnen- en buitenland. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met ongeveer vijftig vaste medewerkers en een team van circa 70 collega’s.

Wat wij bieden

Er wordt bij de aanstelling ingezet op een langdurig dienstverband; dus ook met het oog op de toekomst zit je hier goed! Daarnaast mag het salaris er ook zijn; als productiemedewerker betonindustrie verdien je € 11,90 bruto per uur. Je ontvangt bij aanvang van de werkzaamheden een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket.

Ben jij de productiemedewerker betonindustrie waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan uiterlijk 30 augustus aanstaande. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'productiemedewerker betonindustrie'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via