Vacature: Leerling timmerman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een mooie werkplek als leerling timmerman bij een groeiend bedrijf?  Wil jij graag werken in een timmerfabriek?  Dan hebben we voor jouw plek bij een fijne opdrachtgever!

Na een kop koffie ga je samen met leuke collega's aan de slag in de werkplaats. Je gaat je dagelijks bezighouden met eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden binnen dit bedrijf. Denk hierbij aan het afplakken van kozijnen, het maken van kozijnen, stelkozijnen, dak-, en prefab elementen. Het is de bedoeling dat jij je werk uiteindelijk zelfstandig kunt uitvoeren in de werkplaats . Je collega's helpen je graag om je dingen te leren en tijdens tijdens de pauzes eet en drink je gezellig met je collega's in de kantine.

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding richting de bouw (voorkeur)
  • nauwkeurig
  • zelfstandig
  • affiniteit met hout
  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft zijn bedrijf in 2004 opgericht. Door de jaren heen heeft hij zich samen met de medewerkers gespecialiseerd in houten bouwwerken. Zij zijn vakinhoudelijk, dynamisch en flexibel. Daarnaast bieden zij hun klanten korte levertijden en een goede nazorg. Het is belangrijk dat kwaliteit voorop staat. Daarom zijn zij dealer van Woodvision waar duurzaamheid voorop staat. Het hout van Woodvision komt uit goed beheerde bossen en beschikt over verschillende keurmerken waaronder PEFC, FSC en KOMO. In de werkplaats wordt gewerkt met een klein team. De saamhorigheid is groot en iedereen is bereid elkaar te helpen waar nodig. Hier vindt de voorbereiding plaats, zodat de medewerkers in de buitendienst er weer mee aan de slag kunnen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als leerling timmerman met doorgroeimogelijkheden voor langere tijd. Je krijgt een prima salaris gebaseerd op jouw ervaring en opleidingsachtergrond conform bouw cao. Het bruto-uurloon zal tussen € 11,- en € 14,- liggen. De hoogte is afhankelijk van je leeftijd en werkervaring.

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging bij een mooi groeiend bedrijf dan hebben we een mooie werkplek voor jou. Wil je graag eerst wat meer informatie over de vacature van "leerling timmerman"? Bel dan gerust met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 0599 65 18 08. Wil je direct reageren dan kun je gebruik maken van de button "solliciteren". We ontvangen je reactie graag voor 3 oktober. 

Deel deze vacature via