Vacature: Schapenmelker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Borger
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben je graag op de boerderij en heb je affiniteit met schapen? Heb je daarnaast ervaring als melker? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een schapenmelker!

Voor onze opdrachtgever in de directe omgeving van Borger zijn wij op zoek naar een schapenmelker. Je werkzaamheden bestaan uit het klaarmaken van de melkinstallatie en het aandrijven en melken van de schapen. Na afloop van het melken maak je de melkstal schoon. Wij zoeken een melker voor 3 ochtenden in de week. De melktijden zijn van 6.00 tot circa 9.00 uur. In overleg kun je ook een middagmelking doen. Gezien de werktijden en de werklocatie is het van belang dat je beschikt over eigen vervoer. De schapen worden gemolken in een 20 keer 2 zij aan zij melkstal.

Functie-eisen

  • in het bezit van eigen vervoer
  • aantoonbare werkervaring als melker

Over het bedrijf

De boer is gevestigd in de directe omgeving van Borger en heeft zo'n 800 en 250 kalveren verdeeld over 2 locaties. Er werken meerdere personen voor het melken en verzorgen van de schapen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek tussen de schapen waar je voor onbepaalde tijd kunt werken. Je ontvangt een uurloon tussen de € 10,60 en € 13,- bruto conform cao Dierhouderij. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring als melker. Wil jij graag aan de slag als schapenmelker en ben jij drie ochtenden in de week beschikbaar? Reageer dan zo spoedig mogelijk maar voor 19 september op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature schapenmelker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 728 000.

Deel deze vacature via