Vacature: Meewerkend voorman timmerindustrie

  • Salaris Tussen € 15,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 37 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag samen met je team alles er aan doen om tot het beste resultaat te komen? Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever in Joure zoeken we een ervaren meewerkend voorman in de timmerindustrie. Maar ook als je graag de volgende stap in je carrière wil zetten willen we je van harte uitnodigen om te reageren. Dus ben jij de meewerkend voorman timmerindustrie die toe is aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel!

Als meewerkend voorman ben jij de schakel tussen het kantoor en de fabriek. Je kan snel schakelen en je weet als geen ander hoe de productie van kozijnen, deuren en ramen in elkaar zit. Je signaleert kansen en weet hierbij het team mee te krijgen in je enthousiasme. Elke dag is weer anders en daarom kun je snel schakelen tussen de verschillende projecten. De klant is koning en elk probleem zie jij als een uitdaging die je soepeltjes weet te verhelpen. Maar gelukkig zijn je collega's ook bereid om te helpen en zijn jullie samen verantwoordelijk voor de productie van prachtige deuren, ramen en kozijnen. Het is bij deze functie dus belangrijk dat je ervaring hebt met het aansturen van een team en bij voorkeur heb je dit al gedaan bij een timmerfabriek. Bij gebleken geschiktheid staat onze opdrachtgever ook open voor een meewerkend voorman in opleiding die bijvoorbeeld vanuit de functie machinaal houtbewerker wil doorgroeien. Kortom vele mogelijkheden bij een prachtig bedrijf.

Functie-eisen

  • uitvoerende ervaring in de timmerindustrie
  • B rijbewijs
  • tekening lezen
  • ervaring als meewerkend voorman (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hecht familiebedrijf uit Joure. Ze maken unieke producten en staan voor kwaliteit. Er zijn ongeveer 15 medewerkers werkzaam binnen het bedrijf. Het team is super enthousiast en omdat jij er bij komt maak je hun werk een stuk gemakkelijker! Een win win situatie dus. Het bedrijf is op vrijdagmiddag dicht, dus je hebt ook al mooi vroeg weekend op vrijdag! Je gaat je hier zeker thuis voelen dat is 1 ding wat zeker is.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime baan aan voor een langere periode. Het salaris zin conform de CAO timmerindustrie dat passend is bij jouw ervaring en opleiding. Dit zal tussen de € 15,- en € 20,- bruto per uur zijn.

Wordt jij enthousiast van de functie meewerkend voorman timmerman? Solliciteer dan voor 2 oktober en wie weet sta jij binnenkort al wel in de fabriek! Mocht je nog vragen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via