Vacature: Installatiemonteur zonnepanelen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogezand
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij technisch inzicht en is op hoogte werken geen probleem voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Elke ochtend begin je met een kop koffie en bekijk je samen de dagplanning. Wanneer je koffie op is pak je de werkbus in met de benodigde spullen om vervolgens met je collega's naar de klus te rijden. eenmaal op de klus aangekomen tref je de nodige voorbereidingen. Je kunt hierbij denken aan het klaarzetten van de steiger tot het klaarzetten van alle materialen zodat alles voor het grijpen ligt tijdens je werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Bij voorkeur in het bezit van vca of bereid om deze te halen
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren installatiebedrijf m.b.t. het plaatsen van zonnepanelen. Hun streven is om duurzaam, bekwaam en betrokken zonnepanelen te plaatsen zodat iedereen laagdrempelig van zonnepanelen kan profiteren.

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime baan aan als installatiemonteur zonnepanelen die bij wederzijds goed bevallen omgezet kan worden in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je salaris ligt tussen de € 12,98 en € 14,25 bruto per uur conform cao Metaal & Techniek.

Ben jij de installatiemonteur zonnepanelen die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Je kunt reageren tot en met 10 september. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel dan met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via