Vacature: Zaterdaghulp melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 6,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Westerwijtwerd
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Een bijbaan tussen de koeien, waar je elke zaterdag allerlei klussen samen oppakt met de boer op het bedrijf. Lijkt jou dit een leuke bijbaan waar je veel plezier uit kan halen? Lees dan verder!

Zaterdag is op de meeste boerderijen vaak een dag waarop allerlei klussen gedaan worden. Natuurlijk is er het vaste werk, zoals het openmaken van de kuilbult, het voeren van de kalveren en het melken van de koeien. Maar op zaterdag worden er vaak ook extra klussen gedaan, zoals het schoonspuiten van kalverhokken, het op orde maken van het erf en samen met de melkveehouder klussen oppakken die nét wat makkelijker gaan met z'n tweeën. Super afwisselend dus! 

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf als je op zoek bent naar een leuke bijbaan voor op de zaterdag én het leuk vind om met koeien te werken. 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft zijn bedrijf in Westerwijtwerd, waar ongeveer 120 koeien worden gemolken. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan waar je leert over koeien én lol hebt tijdens het werk, want dat vind het bedrijf super belangrijk. Jouw salaris ontvang je conform de cao productiegerichte dierhouderij en ligt afhankelijk van jouw leeftijd tussen de € 5,- en € 11,- bruto per uur. 21 jaar of ouder? Dan ontvang je salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op. 

Ben jij op zoek naar een bijbaan tussen de koeien waar je echt je ding kan doen? Dan horen we graag zo snel mogelijk van jou! Reageren op deze vacature kan tot 30 oktober. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de vacature 'zaterdaghulp melkveehouderij'? Dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via