Vacature: Hulpmonteur/luchtkanalenreiniger klimaatbeheersing (project in Vilsteren)

 • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Vilsteren
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als hulpmonteur/luchtkanalenreiniger onderhoud, repareer en installeer jij klimaatinstallaties op een heel leuke locatie in Vilsteren. Een tijdelijk project tot in ieder geval het einde van het jaar. En nee, je hoeft echt niet je spullen te pakken als het project afgelopen is. Het bedrijf waar jij voor gaat werken heeft genoeg leuke opdrachten in de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Dus als het project in Vilsteren is afgelopen dan word je met open armen (in overleg met jou) ontvangen op een andere locatie. Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek in de techniek?

Goed om te weten: 

 • Je krijgt vanaf de eerste dag werkkleding van het bedrijf waar je gaat werken
 • Je start als hulpmonteur en krijgt volop de kans om door te groeien 
 • De werklocatie is een heel groot kantoor in Vilsteren waar je de komende maanden je handen vol aan hebt 
 • Je doet het niet alleen, samen met (ervaren) monteur(s) ga je deze klus klaren  
 • Je hebt wekelijks (op vrijdag) met alle monteurs een meting (incl. hapjes en drankjes) 
 • Ben je zelfstandig monteur? Dan krijg je een eigen bus van de zaak
 • Je gaat doordeweeks werken tijdens kantoortijden 

Kortom, een baan als hulpmonteur/luchtkanalenreiniger betekent niet dat je er al bent. Deze baan biedt jou een opstap naar een mooie zelfstandige baan als monteur waarin je veel kansen krijgt om je te ontwikkelen en om door te groeien. 

Jouw werk als hulpmonteur/luchtkanalenreiniger klimaatbeheersing
Jij zorgt ervoor dat verschillende klimaatsystemen op en top werken. Denk aan: reinigen, desinfectie of renovatie van klimaatinstallaties. Als hulpmonteur ga jij installaties onderhouden, storingen oplossen en nieuwe installaties monteren. Dit doe jij in de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Voor dit project verzamel je elke ochtend bij de standplaats in Beilen en ga je samen  met jouw collega's naar de werklocatie in Vilsteren.

Functie-eisen

Om te starten op het project in Vilsteren als hulpmonteur heb jij in ieder geval bewezen ervaring in de techniek. Dat kan op allerlei verschillende vlakken zijn. Denk bijvoorbeeld aan een afgeronde mbo-diploma richting techniek, werkervaring in de techniek of een technisch gerelateerde hobby. Verder is het handig dat jij in het bezit bent van rijbewijs B.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een bedrijf dat overheden en overige bedrijven ondersteunt bij het creëren van een veilige- en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht. Mede dankzij jouw inzet kan er gewerkt worden in een veilige en gezonde werkomgeving. Werkplezier en productiviteit van medewerkers gaan onder een goed klimaat vooruit. Jij bent dus een belangrijke schakel in het creëren van gezonde lucht en een optimaal functionerende klimaatinstallatie. Bovendien kunnen bedrijven door goed onderhouden klimaatinstallaties besparen op hun energieverbruik. En dat allemaal dankzij jouw gouden handen.   

Wat wij bieden

 • Wij bieden een salaris dat ligt tussen de € 11 en € 15 
 • Bij de start van je dienstverband krijg je werkkleding van jouw nieuwe werkgever
 • Om te beginnen een tijdelijke opdracht (maar stiekem is dit een baan voor langere tijd)
 • Volop doorgroeimogelijkheden om je te ontwikkelen tot bijvoorbeeld zelfstandig monteur 

Let op! Na het project in Vilsteren als hulpmonteur/luchtkanalenreiniger klimaatinstallaties is er een reële kans dat je door kunt stromen naar een andere (vaste) opdracht binnen hetzelfde bedrijf. Weerhoud het jou om voor een (groot) project te gaan werken maar heeft deze vacature nieuwsgierigheid gewekt? Bekijk dan eens de vacature hulpmonteur klimaatinstallaties voor langere tijd op wisselende locaties: https://bit.ly/3do0KyN

Wil jij graag werken bij een bedrijf die graag investeert in mensen, waar je een toekomst kunt opbouwen met veel afwisseling en alleen tijdens kantoortijden? Reageer dan op deze vacature hulpmonteur klimaatinstallaties (project Vilsteren). Mocht je nog vragen hebben over deze vacature neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00 en vraag naar Danielle Dussel.

Deel deze vacature via