Vacature: Medewerker melkveehouderij (met bbl-mogelijkheden)

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Westeremden
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Overall en laarzen aan, de stal in! Als medewerker melkveehouderij pak jij allerlei klussen op de boerderij op en draai je mee met de melkbeurten. Heb jij passie voor koeien en ben je op zoek naar werk in de melkveehouderij? Lees dan verder voor meer informatie!. 

Jij bent een echt aanpakker met passie voor de melkveehouderij, daarom pas jij goed op dit melkveebedrijf in de regio van Stedum. Jij pakt vaste klussen op het bedrijf op, waaronder diverse melkbeurten per week. Daarnaast kun je bijvoorbeeld helpen bij het klauwverzorgen, kalverhokken schoonspuiten, de ligboxen nalopen, kalveren voeren en landwerk oppakken. In overleg met jou zullen de werkzaamheden vastgesteld worden, zodat jij ook met jouw specialisme aan het werk kunt.

Het bedrijf staat open voor zowel een medewerker als een bbl-student. Ben jij nog op zoek naar een bbl-werkplek? Vanuit Abiant Werken en Leren kunnen wij jou begeleiden tijdens jouw bbl-traject. Dit melkveebedrijf is een werkplek waar je gegarandeerd veel leert en diverse werkzaamheden uit mag voeren. 

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf wanneer je affiniteit hebt met de melkveehouderij. Ben je daarnaast 24 tot 40 uur per week beschikbaar? Dan zou dit goed bij jou kunnen passen!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een melkveehouderij in de regio Stedum met ongeveer 280 melkkoeien. Deze worden dagelijks gemolken in een moderne melkput met beweegbare vloer. De klussen op het bedrijf pak jij alleen of samen met een van de andere medewerkers van het bedrijf op. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan op een modern melkveebedrijf voor 24 tot 40 uur per week. Jij ontvangt salaris conform de cao productiegerichte dierhouderij tussen de € 11,- en € 16,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk loon. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer. 

Pak jij het werk op de boerderij binnenkort op? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature, maar uiterlijk voor 12 december. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'medewerker melkveehouderij (met bbl-mogelijkheden)'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum, we vertellen je graag meer. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30 of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via