Vacature: Sloper

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Weet jij wat aanpakken is en heb je ervaring met het slopen van panden? Dan hebben wij voor jou een leuke vacature in de bouw! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel deze vacature!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren sloper. Als ervaren sloper kan jij als geen ander de asbestsaneerder ondersteunen met diverse sloopwerkzaamheden. Daarnaast leer je om onder andere een containment op te bouwen voor wanneer er sprake is van een inpandige asbestbron. De kandidaat waar wij naar op zoek zijn is fysiek in goede conditie en weet van aanpakken. Daarnaast heb je ook ervaring als sloper op asbestsaneringsprojecten.

Heb je al wel ervaring als sloper, maar nog geen ervaring met het werken op asbestsaneringsprojecten? Óok dan zijn er mogelijkheden voor jou!

Functie-eisen

  • Ervaring als handsloper
  • In staat fysiek zwaar werk te kunnen verrichten
  • In bezit van een VCA certificaat of bereid deze te behalen
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is sinds 2013 actief in de verwijdering van asbest bij bedrijven, instellingen en particulieren. Je komt te werken bij een nauwkeurig en Normec-gecertificeerd bedrijf. 

Wat wij bieden

Abiant Asbest biedt jou een uitdagende functie voor langere tijd, waarbij je de tijd krijgt om de fijne kneepjes van het vak in de praktijk te leren van je collega's. Daarnaast is het ook mogelijk om opgeleid te worden tot asbestsaneerder. Je ontvangt een bruto salaris dat is gebaseerd op de cao Bouw en Infra. De hoogte van het uurloon ligt tussen de € 13,- en € 16,- bruto per uur en is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag als sloper aan het werk? Reageer dan voor 16 december 2022 op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature sloper? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Abiant Asbest in Groningen op het telefoonnummer  050 206 02 01 en vraag naar Susan of Daniëlle

Deel deze vacature via