Vacature: Allround medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Emmer-Compascuum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwoHboWo

Over de functie

Is het werken tussen de koeien wat jij het liefste doet? Word jij blij van het voeren van de kalveren? Reageer dan snel op deze vacature want wij zijn op zoek naar een allround medewerker melkveehouderij.

Zoals de functienaam al omschrijft word je voor alle voorkomende werkzaamheden op de boerderij ingezet. Je gaat de 200 koeien en het jongvee verzorgen. Daarnaast zorg je dat de boxen worden gemest en gestrooid met behulp van een mini shovel. Je houdt het erf netjes en schoon. Tevens zorg je ervoor dat er voldoende voer klaarstaat om de voerrobot te vullen. Mocht je kunnen insemineren dan behoort dit ook tot je werkzaamheden. Je word 36 uur per week ingezet en rouleert in diensten met jouw collega’s. De ene week werk je van 7.00 uur tot 15.00 uur, de andere week van 10.00 uur tot 18.00 uur. In de derde week draai je een weekenddienst. Je werkt vaak samen met een andere collega om de werkzaamheden uit te voeren.

Functie-eisen

  • Ervaring in de melkveehouderij
  • Bereid mee te draaien in het weekend
  • Aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een mooi en net melkveebedrijf met 200 koeien. Ze hebben 4 Lely melkrobots en een automatisch voersysteem. Voor de CRV voeren ze voerproeven uit en verzamelen ze data. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime werkplek in een modern en net bedrijf. Je ontvangt een beloning conform cao Dierhouderij productiegericht. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 11,50,- en € 14,- bruto per uur.

Denk jij de juiste kandidaat te zijn om als allround medewerker melkveehouderij aan de slag te gaan? Reageer dan spoedig op deze vacature "allround medewerker melkveehouderij" en ga op korte termijn aan de slag. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via