Vacature: Deskundig toezichthouder asbestverwijdering

  • Salaris Tussen € 17,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij een baan met veel verantwoordelijkheid en wil jij werken in de wereld van asbestsanering? Heb jij al ervaring als asbestsaneerder en wil jij graag aan de slag als deskundig toezichthouder? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wij zijn op zoek naar een deskundig toezichthouder asbestverwijdering (DTA-er). Als DTA-er zijn jouw voornaamste werkzaamheden het aansturen, begeleiden en controleren van asbestsaneerders. Daarnaast biedt jij ondersteuning aan je collega DTA-er en asbestsaneerders bij alle voorkomend werkzaamheden. Jij ziet toe op een correcte uitvoering van de werkzaamheden en productiviteit en draag jij zorg voor de handhaving en uitvoering van de bedrijfsregels. Jij bent flexibel inzetbaar voor werkzaamheden in andere segmenten en draai je ook piketdiensten.

Ben jij een ervaren asbestsaneerder maar heb jij nog geen ervaring als deskundig toezichthouder asbestverwijdering? Ook dan gaan wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Functie-eisen

  • relevante werkervaring als DTA-er is een pre
  • geldig DTA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • VCA-VOL (of bereid deze te halen)
  • geldige medische keuring asbest
  • rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar deskundig toezichthouders asbestverwijdering.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie aan voor langere tijd. Bij wederzijds goed bevallen is er binnen het bedrijf kans op een vaste aanstelling. Je krijgt een contract via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een bruto uurloon tussen de € 17,- en € 19,- volgens cao Bouw en Infra. Abiant regelt alle randzaken wat betreft certificering, keuringen en PBM pakket Raak jij enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan snel voor 23 februari. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature ‘deskundig toezichthouder asbestverwijdering’ ? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Abiant Asbest in Groningen op het telefoonnummer 050 206 02 01 en vraag naar Susan.


 

Deel deze vacature via