Vacature: Leerling sleutelaar

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Sleutel jij graag aan machines en beschik jij over technische skills en inzicht? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de revisie van specialistische, grove machines. Deze machines komen gehavend binnen en verlaten de werkplaats zo goed als nieuw en gaan naar klanten over de hele wereld. De werkzaamheden zijn afwisselend, hierbij kun je denken aan demontage, stralen en spuiten, reviseren van machines en de assemblage van de gereviseerde onderdelen. Belangrijk is dat je beschikt over technisch inzicht, een goede werkhouding en de wil om het werk te leren.  Er wordt gewerkt in de dagdienst en het werk is voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband bij onze klant.

Je komt terecht in een klein, hecht team binnen een bedrijf dat volop aan de weg timmert binnen de branche. Je kunt hier volop leren en doorgroeien met de juiste werkhouding, kortom een mooie functie bij een mooi bedrijf.

Functie-eisen

  • Je bent handig en hebt ervaring met sleutelen;
  • Je hebt technisch inzicht;
  • Je ziet het werk liggen;
  • Je bent leergierig;
  • Je bent in staat fysiek werk te verrichten.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de revisie van speciale, grove machines. De bedrijfscultuur is laagdrempelig en nuchter. Door aanhoudende groei is deze organisatie op zoek naar nieuwe, gemotiveerde medewerkers voor een vast dienstverband. Er wordt gewerkt in de dagdienst en de vacatures hebben altijd een intentie met een dienstverband voor langere tijd.

Wat wij bieden

Een mooie functie met uitzicht op een vaste aanstelling na de inleenperiode via Abiant. Een salaris tussen de €12 - €15 bruto per uur en wij verzorgen je werkkleding. Heeft dit je interesse gewekt? Reageer dan voor 9 april. Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, dan vragen wij je toch om te reageren. Wij hebben namelijk ook andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je.

Heeft deze vacature je interesse gewekt of wil je graag meer weten? Neem dan eenvoudig persoonlijk contact op met Sjoerd Muntendam, Accountmanager bij Abiant Techniek. Je kunt ons telefonisch bereiken op 06 – 1176 1036.  

Deel deze vacature via