Vacature: Betonboorder

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats De Wilp Gn
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij de doorgewinterde betonboorder die we zoeken? Voor een opdrachtgever uit de gemeente Westerkwartier zijn we op zoek naar een betonboorder met ervaring, die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken.

Als betonboorder ga je samen met collega('s) op pad. Jullie voeren de nodige voorbereidende werkzaamheden uit en maken vervolgens gaten en groeven in betonnen muren en/of vloeren en proberen dit uiteraard zo precies mogelijk te doen. Bij vertrek laten jullie de werkruimte uiteraard netjes en opgeruimd achter. De werkzaamheden vinden zowel bij bedrijven als bij particulieren plaats.

Functie-eisen

  • relevante werkervaring of affiniteit met de bouw
  • een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • rijbewijs B(E)

Mocht je niet die ervaren betonboorder zijn, maar dit vak je wel heel graag eigen willen maken? Schroom dan niet om te reageren.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je aan het werk gaat komt uit de gemeente Westerkwartier en is een welbekende speler in de regio. Het gaat om een familiebedrijf dat al ruim 33 jaar actief is in deze branche. Ze worden ingehuurd door zowel particulieren als door bedrijven. Over het algemeen zijn er zo'n 2 tot 6 mensen voor dit betonboorbedrijf aan het werk. Een klein team waarbij jouw bijdrage er ook daadwerkelijk toe doet.

Wat wij bieden

Als betonboorder kun je fulltime aan de slag en een contract voor (on)bepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Jouw salaris ligt conform cao Bouw tussen € 12,- en € 15,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Bij aanvang van de werkzaamheden ontvang je een persoonlijk kleidingpakket en een paar veiligheidsschoenen. 

Kom jij het team van onze opdrachtgever versterken? Reageer dan direct op deze vacature. Je kunt solliciteren tot en met 17 april aanstaande. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature "betonboorder"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via