Vacature: Allround reiniger

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Opende
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMboHboHavoVwoWo

Over de functie

Lekker in de buitenlucht aan het werk, en daarnaast ook nog zorgen dat gebouwen er spik en span uit te komen zien. Wie wil dat nou niet? Als allround reiniger houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden zoals gevelreiniging of glazen wassen. Je begint de dag rond 7.00 uur op het terrein van jouw nieuwe werkgever om samen met een collega de planning voor die dag door te nemen en een kop koffie te drinken. Vervolgens reis je, voorzien van al het benodigde materiaal, naar de locaties waar werkzaamheden moet worden verricht. Een voorbeeld van de werkzaamheden zijn: glazen wassen, straat- en terrasreiniging, gevelreiniging of het schoonmaken bij eindafwerking van een bouwproject. Het is dus belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt! Rond 16.30u keer je weer terug naar het bedrijf en zorg je ervoor dat alles netjes is schoongemaakt en opgeborgen op de juiste plaats. Je gaat daarna met een goed gevoel van de dag naar huis; alweer klaar voor de volgende werkdag!

Functie-eisen

  • Geen hoogtevrees
  • Communicatief vaardig
  • Niet vies van een beetje regen
  • In bezit van rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Opende en biedt professionele schoonmaakdiensten aan. Ze maken gebruik van de laatste technieken om buitenoppervlakken te reinigen, zoals glazen wassen, gevel- en terrasschoonmaak, of het opnieuw laten stralen van zonnepanelen. Het bedrijf bestaat uit een hecht team met korte lijnen waar iedereen elkaar kan aanspreken als dat nodig is.

Wat wij bieden

Naast een baan voor onbepaalde tijd bij een fijne werkgever, bieden wij een uurloon tussen €12,- en €15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Word jij de allround reiniger die we zoeken? Solliciteer dan voor 30 april aanstaande via de button! Vragen over de vacature? Bel naar onze vestiging in Leek via het telefoonnummer 0594-519944

Deel deze vacature via