Vacature: Machinist Gazonmaaier

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe collega voor maaiwerkzaamheden met een kooi- en/of cirkelmaaier. Je werkt op locaties bij gemeenten, bedrijven en particulieren. Samen met jouw collega hoveniers en groenvoorzieners ben je elke dag in de buitenlucht aan het werk. Als machinist kan jij ook klein onderhoud uitvoeren aan de machine en het is belangrijk dat je rijbewijs BE hebt, zodat je met een aanhanger kunt rijden. 

Je kan per direct fulltime aan de slag. Ben jij bereid om op korte termijn enkele certifcaten te behalen om op specifieke bedrijfsterreinen het onderhoud te verzorgen? Dan zou je direct al op korte termijn kunnen starten.

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs BE en VCA certificaat (of bereid deze te halen via Abiant)

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is de groene aannemer die bekend staat om zijn hoogwaardige kennis en gedreven vakmensen. Daarnaast beschikken ze over een modern machinepark voor specialistisch werk. Waar zij komen, voegen ze waarde toe aan groen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan aan voor langere termijn. Het salaris is conform CAO Hoveniers en ligt tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur. Ben jij de Machinist Gazonmaaier waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 9 juni 2023. 

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau Abiant Groningen via het telefoonnummer 050-549 2840. Tot snel! 

Deel deze vacature via