Vacature: Service medewerker koffieautomaten

  • Salaris €12,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij woonachtig in of rondom Beilen en ben jij 6 tot 8 uur in de week beschikbaar? Wij zijn op zoek naar een representatieve en klantgerichte medewerker voor het schoonmaken en aanvullen van koffieautomaten?

In deze functie ga je langs verschillende bedrijven en ben je verantwoordelijk voor het reinigen en bijvullen van de koffieautomaten. Je houdt de voorraden bij en verhelpt kleine storingen aan de koffieautomaat. Tevens verricht je kleine administratieve taken. Omdat je het contact met de klanten op de werkvloer onderhoud presenteer jij je als het visitekaartje van de opdrachtgever. Dit betekent dat je klantgericht, representatief en betrouwbaar bent. Jij weet van aanpakken en hebt een goede fysieke gesteldheid. Voor de opdrachtgever ben jij de belangrijkste factor voor koffiedrinkend Nederland.

Functie-eisen

  • Woonachtig in of rondom Beilen
  • 6-8 uur per week beschikbaar
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf dat bijdraagt aan een gezond en positief werkklimaat. Naast het onderhouden en reinigen van de koffieautomaat verzorgen ze ook interieurbeplanting en dragen ze bij aan gezonde voeding door fruit en gezonde consumptieautomaten.

Wat wij bieden

Wij bieden een parttime baan met een flexibel werkrooster in dagdiensten. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 12,16 en € 12,41 per uur. 

Lijkt het jou leuk om bij diverse bedrijven ‘op de koffie’ te gaan? Reageer dan snel op deze vacature en ga op korte termijn al aan de slag. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via