Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Krijg jij energie van het werken tussen de koeien? En ben jij ongeveer 13 uur per week beschikbaar? Wij zoeken een melker voor een aantal melkbeurten per week.

Voor een modern melkveebedrijf in de Oostwolderpolder zoeken wij een melker voor meerdere melkbeurten per week. Je melkt hier met meerdere collega's. Wij vragen een collega voor de melkbeurten in de ochtend en middag. Wanneer je graag méér uren wilt werken, dan gaan we bij Abiant kijken of je het wellicht kunt combineren met een ander melkadres.

Functie-eisen

Wij zoeken een ervaren melker. Heb jij nog geen ervaring, maar wel kennis van koeien? Of volg je nog een opleiding richting de melkveehouderij of agrarisch? Ook dan vragen wij je om te reageren.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot en modern familiebedrijf waarbij je samenwerkt met meerdere collega's. No nonsense en directe communicatielijnen kenmerken het bedrijf.

Wat wij bieden

Je salaris wordt vastgesteld conform de cao productiegerichte dierhouderij en ligt tussen de € 10,86 en € 13,84. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan krijg je een leeftijdsafhankelijk bruto uurloon. Daarnaast ontvang je ook een reiskostenvergoeding volgens deze cao.

Ben jij onze nieuwe melker? Dan komen wij graag uiterlijk 26 juni met je in contact om jouw mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen over deze vacature 'melker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.  

Deel deze vacature via