Vacature: Medewerker drainage

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Terkaple
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Drainage is onmisbaar wanneer je te maken hebt met lange winters en vele regenval. Door te draineren is landbouwgrond langer bewerkbaar en worden gewassen gestimuleerd om dieper te wortelen. Zo kan sporten ook na hevige regenval gewoon doorgaan en kunnen grond- weg en waterbouw werkzaamheden onder droge omstandigheden worden uitgevoerd. Zie jij dit wel zitten? Lees dan snel verder en solliciteer.

In de functie van drainagemedewerker help jij onder ander met het aankoppelen van de drainageslangen. Daarnaast check je of de drainagebuizen (nog) goed op de machine zitten en ook wanneer het tijd is om deze er af te snijden. Hierdoor zorg jij ervoor dat de machines altijd door kunnen lopen en alles soepel verloopt.

Onze opdrachtgever is voornamelijk werkzaam in Friesland, Drenthe, Overijssel, Groningen en Flevoland. In het voorjaar en in de zomerperiode zijn de percelen beter begaanbaar, wat maakt dat je in deze periode ook langere dagen maakt, namelijk van 06:30 uur tot 17:30 uur. In de winterperiode zijn de dagen weer korter. 

Het belangrijkste in deze functie is dat je de wil hebt om te leren, het is dus niet perse nodig om al ervaring te hebben. Om een beter beeld van de werkzaamheden te krijgen vindt je in deze link een kort filmpje: https://www.facebook.com/bergsmadrain/videos/534994283351321/ 

Functie-eisen

  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Flexibel inzetbaar;
  • Bereidt langere dagen te werken in de zomerperiode;
  • Affiniteit met de agrarische sector;
  • Rijbewijs B(E);
  • Per direct beschikbaar.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is van oorsprong een agrarisch bedrijf wat steeds breder georiënteerd is. Zo draineren ze bijvoorbeeld ook veel sportvelden zodat ook daar de kwaliteit weer 100 % is. Daarnaast zijn ze ook veel actief in de gww sector. Er werken ongeveer 20 mensen bij onze opdrachtgever. Er heerst daarom een fijne informele sfeer, er is veel mogelijk en de medewerkers gaan met veel plezier naar hun werk. Kortom een allround bedrijf waar veel mogelijkheden zijn en waar je volop door kunt groeien.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, uitgebreide begeleidingstrajecten en scholingsmogelijkheden. Het salaris ligt tussen de €12,- en de €15,- bruto per uur en is afhankelijk van de geldende cao, ervaring en leeftijd. 

Ben jij de nieuwe medewerker drainage die we zoeken? Solliciteer dan voor 5 september. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Medewerker drainage'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via