Vacature: Assistent uitvoerder

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een assistent uitvoerder in de groenvoorziening die de handen graag uit de mouwen steekt en de mensen op de juiste manier weet aan te sturen. Ben jij op zoek naar een uitdaging met veel verantwoordelijkheden? Dan hebben wij een leuke vacature!

Als assistent uitvoerder kom jij in eerste instantie te werken onder de hoede van de uitvoer. De uitvoerder gaat jou begeleiden in de werkzaamheden om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo leer jij welke werkzaamheden zelfstandig en in teamverband opgepakt moeten worden en hoe je je collega's op de juiste manier kunt aansturen. Ook ben jij er verantwoordelijk voor dat iedereen in een schone en veilige werkomgeving aan de slag kan gaan. Naast genoemde werkzaamheden heb jij ook contact met projectleiders en opdrachtgevers en verwerk jij de bijbehorende administratie. 

Functie-eisen

  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat 
  • Je hebt relevante werkervaring in het groen
  • In het bezit van rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot groenvoorzieningsbedrijf dat al tientallen jaren actief is in de regio. Zij werken voor zowel bedrijven als voor de overheid en particulieren. Ze bieden klanten maatwerk op het gebied van aanleg & onderhoud van groen- en terreinonderhoud. Daarnaast staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en het nakomen van afspraken centraal.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan als assistent uitvoerder met veel mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. Je krijgt daarbij een contract via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een salaris conform cao Hoveniersbedrijven een bruto uurloon tussen de € 12,- en € 16,-. Daarnaast ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden en kom je te werken in een team met fijne collega’s.

Spreekt jou deze vacature aan? Solliciteer dan voor 26 september! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature ‘assistent uitvoerder’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via