Vacature: Bijbaan industrieel reiniger - nachtdienst

  • Salaris Tussen € 18,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Zoek niet verder, die super vette bijbaan voor de vrijdagnacht is hier!  Voor een high tech bedrijf zoeken we technische medewerkers die op vrijdag van 18:00 tot circa 03:00 de fabriek flink onder handen willen nemen. Het mooiste is dat je als industrieel reiniger goud geld verdient. Na 21:30 verdien jij €18,22 per uur als je 21 jaar of ouder bent. Wil jij aan de slag als parttime medewerker in de tabaksfabriek in Joure? We komen graag in contact.

Je gaat je bezig houden met het schoonmaken van machines en apparatuur op verschillende afdelingen. Voornamelijk zul je hier met een stofzuiger aan de slag. Daarnaast zorg je er ook voor dat de productieruimte er weer blinkend uit komt te zien. Jij zorgt er samen met je team voor dat alles conform de richtlijnen wordt schoongemaakt. Het is een pittige klus, maar aangezien vele handen licht werk maken heb je samen met je team de klus binnen 8 uur geklaard. En wat daarnaast ook nog een super tof is, is dat je tussen 21:30 uur en 6:00 uur een toeslag ontvangt van 150%. Dat is leuk bijverdienen! Je kunt hier per direct te beginnen. De werkzaamheden zullen in ieder geval elke vrijdag plaats vinden. De werktijden zijn van 18:00 tot circa 02:00/03:00 in de nacht. Indien de samenwerking wederzijds goed bevalt zijn er mogelijkheden tot verlening en kun je in vakanties extra dagen werken!

Functie-eisen

  • 18 jaar of ouder
  • Woonachtig in de omgeving van Joure

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Joure en is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat zich vooral richt op schoonmaakwerkzaamheden in de foodindustrie. Je zult werken bij een hecht en gezellig team. Elke week weer zetten jullie je samen in voor een blinkend resultaat. Er werken ongeveer 200 medewerkers bij het bedrijf, waarvan jij in een team met 10 collega's komt te werken.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie waarbij vrijdag jouw werkdag zal zijn. Het salaris wordt ingeschaald tussen € 18,- en € 19,- bruto per uur, vanaf 21 jaar. Dit loon is inclusief ploegentoeslag. Het kale uurloon is 12,15 wanneer je 21 jaar of ouder bent. Dit alles wordt bepaald aan de hand van de cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als industrieel schoonmaken in Joure. Solliciteer dan voor 28 september. Heb je nog vragen over de vacature “ Bijbaan industrieel reiniger - nachtdienst”? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via