Vacature: Hulpmonteur klimaatinstallaties

 • Salaris Tussen € 1750,- en € 2500,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Beilen
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een technisch talent met een passie voor het creëren van optimale binnenklimaten? Heb je altijd al willen bijdragen aan de installatie en onderhoud van geavanceerde klimaatsystemen? Dan is de rol van Hulpmonteur Klimaatinstallaties jouw kans om je vaardigheden te laten schitteren!

Als Hulpmonteur Klimaatinstallaties werk je zij aan zij met ervaren professionals om geavanceerde klimaatoplossingen te installeren en te onderhouden. Je leert de fijne kneepjes van het vak en wordt een expert in duurzame technologieën. Je assisteert bij het oplossen van technische uitdagingen en werkt nauw samen met onze ervaren monteurs om oplossingen te vinden die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Geen dag is hetzelfde! Je werkt aan diverse projecten, van indrukwekkende bedrijfscomplexen en fabrieken. Wij zijn op zoek naar een technische en klantvriendelijke kandidaat die gemotiveerd en oplossingsgericht te werk gaat. 

Functie-eisen

 • VCA certificaat
 • bereidheid om te reizen en te werken op verschillende locaties.
 • geldig rijbewijs B.
 • uitstekende probleemoplossende vaardigheden en een leergierige instelling.
 • teamspirit en communicatieve vaardigheden zijn essentieel. 
 • minimaal een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau, bij voorkeur in de richting van installatietechniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde.
 • enige ervaring met klimaatinstallaties of vergelijkbare technische installaties is een pré.

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een bedrijf dat overheden, grote fabrieken en overige bedrijven ondersteunt bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht.  Bij veilig water draait het niet alleen om leidingwater, maar ook om het proceswater voor koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Gezonde lucht is altijd het gevolg van een optimaal functionerende klimaatinstallatie. Door onderhoud en bescherming, besparen bedrijven en overheden bovendien op hun energieverbruik. Een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor plezier en voor een hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkomgeving waar jouw technische talenten worden gewaardeerd en gestimuleerd en waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij goed functioneren behoort overname op termijn tot de mogelijkheden. Het maandloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 1750,- en € 2500,-  bruto per maand bij een 40 urige werkweek. Daarnaast ontvang je werkkleding via de opdrachtgever. 

Als je op zoek bent naar een boeiende technische rol waarin je kunt groeien en bijdragen aan het comfort van mensen, dan horen we graag van je! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Hulpmonteur klimaatinstallaties'? Neem dan gerust contact op ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via