Vacature: Montagemedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij de montagemedewerker met twee rechterhanden die enthousiast word van werken in een innovatie productiestraat voor de mooiste projecten, samen met collega's ?  Wellicht is deze functie als als montagemedewerker dan iets voor jou! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!  

In jouw nieuwe functie als montagemedewerker ga jij houtskelet elementen produceren en verwerken. Dit doe jij in een innovatieve productiestraat. De houtskeletelementen zijn voornamelijk onderdelen van gevels. Heb jij nog geen ervaring als montagemedewerker HSB/kozijnen? Geen probleem! Jouw nieuwe collega's leren jou graag de kneepjes van het vak.

Hoe ziet zo'n dag eruit binnen dit bedrijf? 's Ochtends begin je met een kop koffie met het team, waarna je aan de slag gaat met je werkzaamheden. Als jij nog geen ervaring hebt zal je collega je eerst helpen met de werkzaamheden, waarna jij het vervolgens zelf kan gaan doen. Met een proactieve en leergierige houding kom je heel ver!

Functie-eisen

  • Jij beschikt over twee rechterhanden en bent leergierig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever maakt kant-en-klare gevelelementen voor zowel particulieren als aannemers. Dit zorgt voor veel afwisseling tussen grotere en kleinere projecten, waardoor jouw werkzaamheden dus ook afwisselend zijn. De afgelopen tijd is het bedrijf flink gemoderniseerd, er zijn een aantal nieuwe machines aangeschaft. Naast kozijnen worden er nu ook HSB-elementen gemaakt in de fabriek. Het bedrijf heeft ambities om verder door te groeien, waardoor zij op zoek zijn naar versterking voor binnen het team.

Het bedrijf kent een informele werksfeer en er is altijd ruimte voor een grapje tussendoor. Bij dit bedrijf is er voor iedereen ruimte om mee te denken in de organisatie én iedereen wordt gewaardeerd om zijn mening. In deze timmerfabriek werken ongeveer 20 medewerkers, waarvan 15 in de productie. Jij zal met vier collega's in een team komen, allen tekenaars en werkvoorbereiders op kantoor. Jullie staan direct in contact met de fabriek. Jouw directe collega wordt Erwin, jullie zullen veel samen gaan werken en het werk oppakken voor deuren, ramen en kozijnen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een bedrijf waar jij veel kan leren als montagemedewerker. Jouw salaris is conform cao en komt uit tussen de €11,- en €14,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij graag met jouw twee rechterhanden aan het werk? Reageer dan direct op deze vacature! Je kunt solliciteren tot 13 oktober 2023. Voor meer informatie over de vacature 'Montagemedewerker' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30. Ook kan jij gerust even binnen lopen op onze vestiging in Bedum


Deel deze vacature via