Vacature: Loonwerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 60 uur
  • Standplaats Hoornsterzwaag
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Is maaien, harken, balenpersen of kunstmest strooien geen probleem voor jou? Zie jij jezelf al wegrijden op de voermengwagen naar de boeren? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als loonwerker ben je verantwoordelijk voor verschillende agrarische werkzaamheden en ondersteun je op diverse gebieden binnen het loonbedrijf. Je werkzaamheden gaan van het maaien van het gras tot het voeren van de koeien. Je werkt nauw samen met collega's en voert de werkzaamheden uit volgens de veiligheidsvoorschriften.

Zowel fulltime als parttime werken behoort tot de mogelijkheden. De werktijden zijn in overleg. Het is een pré als je flexibel inzetbaar bent!

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring als loonwerker
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je bent in het bezit van een B (E)/ T rijbewijs

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever, gevestigd nabij Donkerbroek, is al ruim 25 jaar actief als loonwerker binnen de agrarische sector in Friesland. Het bedrijf staat geheel in het teken van gras; ze bemesten, zaaien, maaien, harken, oogsten en voeren gras! Tevens zijn zij pioniers van het loonwerkvoeren. Dagelijks voorziet jouw nieuwe werkgever bijna 9000 dieren van een portie voer.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke uitdagende baan in een gezellig en betrokken team. Je ontvangt een marktconform salaris wat ligt tussen de €12 en €16,- bruto per uur afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Ben jij de hardwerkende loonwerker die wij zoeken? Dan komen we graag met jou in contact! 


Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl. Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op, wij werken namelijk in verschillende sectoren en hebben vele diverse banen beschikbaar. We denken graag met je mee!

Deel deze vacature via