Vacature: Productiemedewerker roggebrood

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sintjohannesga
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Altijd als je in de winkel loopt en je ziet het roggebrood in de schappen liggen, denk jij goh hoe zouden ze dat maken? Wil jij dit leren en aan het werk in de productie? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Voor een opdrachtgever uit Sintjohannesga zijn wij op zoek naar een gemotiveerde fulltime productiemedewerker die 4 dagen in de week aan de slag wil.

Na de vakantieperiode is het drukker als ooit! Daarom kan onze opdrachtgever wel wat hulp gebruiken in de productie! Als productiemedewerker kom je terecht in de fabriek waar roggebrood word gemaakt. Jou dagelijkse taken pakket zal bestaan uit het mixen van de ingrediënten, de mallen er om heen vormen, het roggenbrood op karren leggen en de karen in de oven doen. Kortom je helpt het hele proces van losse ingrediënten tot roggenbrood! Nadat jij het roggenbrood uit de oven hebt gehaald geef je het roggenbrood door aan je collega’s op de andere afdelingen.

Je werkt 38 uur in vier dagen. Dit houdt in dat je 4 dagen aan de slag gaat van 06:00 uur tot circa16:30 uur.

Functie-eisen

  • Je bent vrolijk
  • Je houdt van aanpakken
  • niet bang voor lange dagen
  • beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

De opdrachtgever is al meer dan 100 jaar een specialist in het maken van ambachtelijk Fries roggebrood. Als je door de supermarkt loopt is dit het eerste product wat je ziet op de broodafdeling. Met hun gele wikkel ziet het product er super uit en het smaakt bovendien heerlijk. Onze opdrachtgever werkt dus al meer als 100 jaar aan dit kwalitatief sterke product. Ze blijven verbeteren en innoveren om hun roggebrood sterk in de markt te zetten. Met aan 10 tal collega’s bedienen ze een groot deel van Nederlandse en Duitse markt. Er heerst een goede sfeer in dit leuke familiebedrijf. Vanwege toenemende drukte zijn ze nu op zoek naar een extra medewerker die het team wil versterken!

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime functie voor 38 uur per week in vier dagen. Het salaris is conform cao en zal tussen de €12,40,- en €14,- bruto per uur zijn.

Wil jij binnenkort nog starten als Productiemedewerker? Solliciteer dan voor 19 oktober! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via