Abiant: het uitzendbureau van Noord-Nederland

Abiant Uitzendgroep

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.  

Betrokken

Al onze uitzendmedewerkers kennen wij persoonlijk. We hebben dan ook regelmatig contact met onze mensen en vragen hoe het gaat. Betrokkenheid vraagt om nabijheid. We hebben daarom niet een grote centrale vestiging, maar zitten op verschillende plekken in de regio. Hierdoor is er altijd een Abiant-vestiging in de buurt. 

Oprecht

Wij proberen om bij alles wat we doen oprecht te zijn. De basis van een langdurige relatie
is immers eerlijkheid. We houden dus niet iemand aan het lijntje: we zijn oprecht naar opdrachtgevers wanneer we niet aan een vraag kunnen voldoen. En als we weten dat we een uitzendmedewerker moeilijk kunnen bemiddelen, dan geven we dat aan.

Daadkrachtig

Geen woorden, maar daden! Abianters weten wat er van ze verwacht wordt en handelen daar ook naar. Besluiten zijn er om genomen te worden. Abiant aarzelt niet, maar doet gewoon. Abiant is er voor de doeners, want dat zijn we zelf ook.