Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Vakantiewerk Friesland

Woon jij in de provincie Friesland en ben je op zoek naar vakantiewerk? Meld je dan aan als vakantiekracht via onze website of bij één van onze vestigingen in Friesland (Joure, Surhuisterveen of Veenwouden). Bij ons kun je terecht voor allerlei vakantiewerk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bollenpeller, productiemedewerker, onkruidwieder of koerier. Met vakantiewerk doe je goede werkervaring op. Schrijf je daarom meteen in voor vakantiewerk in Friesland.

Geen vakantiewerk beschikbaar?

Ook als we op dit moment geen geschikt vakantiewerk voor je hebben is het zinvol om je in te schrijven en je gegevens achter te laten. Op het moment dat er namelijk een leuk vakantiebaantje in Friesland vrijkomt kunnen we meteen contact met je opnemen.

Vind je het fijner om samen met één van onze planners te zoeken naar leuk vakantiewerk? Dan kan je altijd binnenlopen bij een Abiant vestiging bij jou in de buurt:

Abiant Joure

Midstraat 26
0513 22 70 00
infojoure@abiant.nl

Abiant Surhuisterveen

De Dellen 15
0512 22 04 40
infosurhuisterveen@abiant.nl

Abiant Veenwouden

Haadstrjitte 32a
0511 72 60 00
infoveenwouden@abiant.nl

 

Liever een bijbaan?

Ben je niet op zoek naar een vakantiebaantje, maar wil je graag een vaste bijbaan? Naast vakantiewerk zijn er bij ons ook bijbanen in Friesland beschikbaar. Klik op onderstaande link om alle bijbanen te zien.

Ga naar alle bijbanen in Friesland