Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

  • Groen
  • Vacatures hovenier

Vacatures hovenier

Heb jij groene vingers en werk jij graag in de buitenlucht? Dan past een baan als hovenier perfect bij jou. Bij uitzendbureau Abiant vind je een ruim aanbod vacatures hovenier in Groningen, Friesland en Drenthe waar je direct naar kunt solliciteren. Veel hoveniersbedrijven staan om jou te springen, dus wie weet werk jij binnenkort al in het groen! Ben je nog geen hovenier, maar wil wel graag aan het werk in de groenvoorziening? Informeer dan naar onze werk- en leerplekken in het groen.

Wat doet een hovenier?

Abiant is een van de grootste uitzendbureaus in Noord-Nederland. Door onze jarenlange ervaring in het Noorden hebben we een hecht netwerk opgebouwd van betrouwbare werkgevers, waaronder hoveniersbedrijven. Daardoor hebben wij steeds weer nieuwe vacatures hovenier online staan. Zie je een leuke vacature hovenier Groningen? Of wil je liever in Friesland of Drenthe aan de slag? Bij ons vind je altijd een baan bij jou in de buurt.

Aan de slag als hovenier in Noord-Nederland

Wanneer je dol bent op fysiek werk in de buitenlucht, graag in het groen werkt en van afwisseling houdt, dan is een baan als hovenier wat je zoekt. De werkdag van een hovenier is erg afwisselend. Je precieze werkzaamheden verschillen natuurlijk per bedrijf en project. Het kan gaan om het aanleggen van tuinen, vijvers, gazon en sierbestrating, adviseren over planten en bloemen, tuinverzorging, het plaatsen van schuttingen, het maken van tuinontwerpen en het onderhoud van tuinen, parken en ander openbaar groen. Enthousiast? Bekijk snel de openstaande vacatures voor hovenier op deze pagina.

Verschillende soorten vacatures hovenier

Op deze pagina vind je hovenier vacatures in alle soorten en maten. Het kan gaan om een allround medewerker voor een hoveniersbedrijf, een medewerker groenvoorziener, een assistent hovenier of een meewerkend voorman groen. Staat er desondanks op dit moment geen leuke functie voor je tussen? Schrijf je bij ons in of kom langs op een van onze vestigingen, dan helpen wij jou bij het vinden van een baan als hovenier.

Vacatures hovenier met en zonder diploma

Het gevraagde opleidingsniveau om als hovenier aan de slag te gaan verschilt per openstaande vacature. Er wordt bijvoorbeeld een mbo- of vmbo-diploma gevraagd en/of werkervaring als hovenier. Denk je nu: hoe word ik een hovenier zonder diploma? Dat kan via Abiant! Je kunt een bbl-opleiding volgen. Dan werk en leer je tegelijkertijd, zodat jij voor je het weet een diploma op zak hebt.

Geen geschikte hovenier vacature gevonden?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus. Wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Voor hoveniersbedrijven

Heb je een hoveniersbedrijf en ben je op zoek naar fulltime of parttime hoveniers in Groningen, Friesland of Drenthe? Abiant Uitzendbureau helpt je graag. Onze uitzendmedewerkers zijn enthousiaste vakkrachten die direct aan de slag kunnen in de groenvoorziening. Lees hier meer over onze diensten.

Veelgestelde vragen over vacatures hovenier

Wat voor soort hovenier vacatures zijn er?

Het aanbod is divers. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als assistent hovenier, als allround hovenier of als meewerkend voorman groen. Per functie verschillen je werkzaamheden. Deze staan duidelijk in de vacaturetekst beschreven.

Welke dienstverbanden zijn er als hovenier?

Dat verschilt. Soms zijn de vacatures voor bepaalde tijd, bijvoorbeeld tijdens het groene seizoen. Maar regelmatig gaat het ook om een vaste baan. Je kunt eenvoudig filteren op functies voor onbepaalde tijd, bepaalde tijd, vakantiewerk en het bbl-traject.

Hebben jullie ook andere vacatures in de groenvoorziening?

Jazeker! Je kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen bij onze vacatures in het groen. Daar staan hovenier vacatures, maar ook andere functies.

Wat is de standplaats van vacatures voor hovenier?

Abiant Uitzendbureau heeft vooral vacatures in Groningen, Drenthe en Friesland. Als hovenier heb je vaak verschillende projecten, dus je werkplek kan zeer afwisselend zijn. Bij elke vacature staat de standplaats vermeld en je kunt ook filteren op plaats.

Ik zie een leuke hovenier vacature. Hoe solliciteer ik?

Zie jij een goede match? Klik dan op ‘Solliciteren’. Je vult vervolgens je gegevens in en voegt de gevraagde documenten toe. Daarna klik je op ‘Verstuur mijn sollicitatie’. Dan laten we zo snel mogelijk van ons horen.

Ik zie (nog) geen geschikte vacature voor hovenier. Wat kan ik doen?

Regelmatig zetten we nieuwe vacatures online. Meld je daarom aan voor onze vacature-alert, dan krijg je een mailtje als er een passende openstaande vacature is. Je kunt je ook via dit formulier bij ons inschrijven. Dan gaan wij voor je aan de slag.

Kan ik ook naar het uitzendbureau komen?

Natuurlijk, gezellig! Loop gerust binnen bij een van onze vestigingen voor informatie en een persoonlijk gesprek over vacatures hovenier of een andere functie in het groen.