Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Industrie en productie vacatures

Wil jij graag werken in de productie en industriële sector? Abiant heeft werk voor jou. Als grootste uitzendbureau van Noord-Nederland vind je bij ons diverse vacatures in de industrie en productie. Op deze pagina zie je alle openstaande functies in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Staat jouw droombaan er niet tussen? Schrijf je dan hier online in of loop binnen bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt. Dan helpen we jou bij het vinden van een leuke (nieuwe) baan in het vakgebied industrie en productie.

Vacatures industrie en productie

Werken in de productie en industriële sector

Abiant Uitzendbureau heeft een ruim aanbod aan functies in de productie en industriële branche. Help jij deze branche draaiende te houden als medewerker in de betonindustrie, staalindustrie, procesindustrie, bouwindustrie of voedingsmiddelenindustrie? Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als productiemedewerker, procesoperator, magazijnmedewerker of productieassistent. Benieuwd wat een productiemedewerker doet? Lees dan ons blogartikel: Wat doet een productiemedewerker?'.

Dienstverbanden binnen de productie en industriële sector

Abiant heeft vacatures voor verschillende opleidingsniveaus en dienstverbanden. Zo kun je altijd een type dienstverband kiezen dat bij je past. Ons vacaturebestand bevat namelijk banen met een tijdelijk of een vast contract. Sommige functies in de productie en industriële sector met een tijdelijk contract hebben uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast zijn er zowel fulltime- als parttimefuncties beschikbaar. Kies je voor een fulltime baan dan werk je doorgaans 50 uur per week. Bij een parttime baan gaat het vaak om functies van 16 tot 32 uur per week. 

Je vindt bij ons zowel functies waarvoor een hogere opleiding vereist is als functies waarbij je ook zonder diploma aan de slag kunt. Soms is het ook mogelijk om via Abiant of het bedrijf waar je werkt een cursus of opleiding te volgen. Zo kan jij je binnen het vakgebied ontwikkelen. Wil je weten welke opleidingsmogelijkheden er zijn? Neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs.

Industrie en productie vacatures voor elk opleidingsniveau

Abiant is actief in de noordelijke provincies. Wij hebben daarom vooral vacatures in Groningen, Friesland en Drenthe. Omdat wij ons al jaren richten op het Noorden, hebben wij een uitstekend netwerk opgebouwd met prettige werkgevers. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij een fijne werkplek vindt, of je nu een starter bent of een rot in het vak! De meeste vacatures in de industrie en productie zijn op mbo-niveau, maar we hebben ook vacatures waarvoor je een opleiding nodig hebt.

Geen passende vacature gevonden?

Abiant Uitzendgroep is een uitzendbureau met een ruim aanbod banen in de industrie en productie. Zie je op dit moment geen leuke functie? Schrijf je dan in bij Abiant en meld je dan aan voor onze vacature-alert. Dan krijg jij een mailtje wanneer we een nieuwe vacature hebben in de sector productie en industrie. En neem ook eens een kijkje bij onze andere vacatures.

Wil je graag hulp bij je zoektocht naar een nieuwe baan? Onze medewerkers staan voor jou klaar om je te helpen met het vinden van een baan die bij je past. Stap gerust eens binnen bij een van onze uitzendbureaus in Friesland, Drenthe en Groningen. 

Heb jij een bedrijf in de branche productie en industrie en ben je op zoek naar (tijdelijke) parttime of fulltime medewerkers? Dan kunnen wij je helpen. Bekijk onze diensten en neem gerust contact met ons op als er nog vragen zijn.

Veel gestelde vragen over banen in de productie en industrie

Wat voor soort vacatures hebben jullie in de productie en industrie?

Bij Abiant vind je een ruim aanbod vacatures in de productie- en industriële sector. Je vindt bij ons onder andere vacatures om aan de slag te gaan als productiemedewerker, teamleider, magazijnmedewerker en productie manager vacatures.

Welk opleidingsniveau is nodig voor een functie in de productie en industrie?

Abiant Uitzendbureau heeft productie en industrie vacatures die geschikt zijn voor diverse opleidingsniveaus. Je kunt dus bij ons terecht wanneer je middelbaar of hoog bent opgeleid, maar ook wanneer je geen diploma op zak hebt.

Waar moet ik aan voldoen om te werken in de industrie en productie?

De functie-eisen, zoals opleiding en ervaring, verschillen per functie. Soms heb je bijvoorbeeld ervaring nodig in het doen van bepaalde werkzaamheden. Maar er zijn ook genoeg  productie en industriële vacatures waar geen ervaring is vereist. De kneepjes van het vak leer je dan van collega’s.

Hoe vaak staan er nieuwe vacatures online?

Regelmatig staan er nieuwe productie vacatures en industrie vacatures online. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste functies? Bijvoorbeeld een machine operator vacature? Maak dan gebruik van onze vacature-alert. Dan ontvang jij de vacatures direct in je mailbox.

Een vacature spreekt mij aan. Hoe solliciteer ik?

Zie je een leuke vacature? Bijvoorbeeld een productiewerk vacature en wil je hier op reageren? Dat is heel eenvoudig. Klik op de knop ‘Solliciteren’ onderaan de vacature en vul je gegevens in. Vergeet niet om ook je cv toe te voegen. Daarna klik je op ‘Verstuur mijn sollicitatie’.

Ik zie geen passende vacature. Wat nu?

Heb je geen vacature in de sector industrie en productie gevonden die bij je past? Laat dan je gegevens bij ons achter via dit inschrijfformulier en wij gaan voor je op zoek. Je kunt ook altijd naar een van onze elf vestigingen komen voor informatie en een persoonlijk gesprek. Bekijk hier welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt ligt. En bekijk ook eens banen in een andere sector. Misschien is een baan in de techniek ook wel iets voor jou. Bekijk vacatures techniek.

Voordelen van een vacature-alert

Voordelen van een vacature-alert
  • De nieuwste vacatures op basis van je voorkeuren
  • Je kan de vacature-alert elk moment stopzetten
  • Een stap naar nieuw werk